Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Trovet Kattenvoer

Meer informatie

1 - 24 van 32 Producten

Oorsprong in de jaren 80

TROVET is een Nederlands merk dat zijn oorsprong vindt in het einde van de jaren tachtig. Deze langdurige kennis en ervaring vertaald zich door in de producten. Zo heeft TROVET kwalitatief goede voeding voor honden, katten, konijnen en cavia’s. De kennis en kunde gebruiken ze tijdens het ontwikkelen en innoveren van het bestaande assortiment en het eventueel ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Het assortiment van TROVET bestaat voornamelijk uit dieetvoeding. Dieetvoeding is gezond voer voor katten met een bepaalde aandoening. Denk hierbij aan katten met nieraandoeningen, urinewegproblemen, overgewicht enzovoort. Daarnaast biedt Trovet je ook een gezondheidsvoeding voor volwassen katten en kittens zoals melkpoeder en melk. De voeding van Trovet voorziet in alle voedingsbehoeften van jouw volwassen of jonge kat. Dit droogvoer kan alleen in samenwerking met je dierenarts voorgeschreven worden. Volgens TROVET draagt goede voeding bij aan een goede gezondheid en helpt ziektes voorkomen.

Voor je kat

Voeding en gezondheid staan nauw in verbinding met elkaar. Kwalitatief gezond voer kan een ondersteunend effect hebben op de algemene gezondheid van je lieve kat. Zo kan je voeding preventief inzetten, maar ook als onderdeel van een therapie bij een bepaalde aandoening. In sommige gevallen kan dieetvoeding ervoor zorgen dat je geen verdere medicatie nodig hebt. Voor je kat heeft TROVET dieetvoeding, eliminatiediëten, hypoallergene diëten, onderhoudsvoeding, supplementen en snacks. Hieronder vind je hierover meer informatie.

Dieetvoer

Noem maar een gezondheidskwaaltje en TROVET heeft daar het geschikte voer op. Zo heeft TROVET dieetvoeding voor katten met nierproblemen en voedselovergevoeligheid. Maar ook speciaalvoer ter ondersteuning van het maagdarmstelstel of voeding ter vermindering van tandplak. Dit dieetvoer is tevens onderverdeeld in speciaalvoer voor jonge of oudere katten. Jonge katten hebben weer meer baat aan een ondersteuning van het ontwikkelde immuunsysteem. Oudere katten op hun beurt weer meer aan ondersteuning aan spieren en gewrichten. Op het gebied van ingrediënten zorgt dit voor verschillen. Medpets heeft een groot gedeelte van TROVET in het assortiment, bijvoorbeeld de TROVET Urinary Struvite ASD Kat. Deze complete lijn droog- en natvoer is geschikt voor katten met struvietaandoeningen zoals blaasgruis. Daarnaast het Medpets ook de TROVET Hypoallergenic RRD (Rabbit) Kat. Dit overheerlijke lichtverteerbare dieetvoer is geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid. Zo heeft Medpets het grootste gedeelte van het TROVET assortiment overgenomen om voor alle gezondheidsaandoeningen passend dieetvoer te kunnen geven aan je kat.