Service
Winkelwagen
Menu

TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 17,10
(€ 0,01 / g)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Voedselovergevoeligheid

  Voedselovergevoeligheid betekent dat uw kat (overmatig of allergisch) reageert op bepaalde ingrediënten in voeding. Dit is goed te behandelen met speciale dieetvoeding, die de ingrediënten waarvoor uw kat overgevoelig is, niet bevat. De diagnose voedselovergevoeligheid wordt gesteld op grond van de resultaten van een eliminatiedieet. Een dergelijk dieet wordt ook wel hypoallergeen genoemd en bevat één eiwit- en één koolhydratenbron waarvan bekend is dat ze zelden een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

  Eigenschappen TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat

  TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat bevat één enkele eiwitbron (hertenvlees) en 1 koolhydratenbron (rijst). Het dieet wordt gedurende 3 - 8 weken als enige voer aan de kat verstrekt. De voeding voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maag- darmklachten. Niet alle klachten zullen direct verminderen of verdwijnen. Huidaandoeningen verbeteren bijvoorbeeld langzaam. Als de klachten afnemen of geheel verdwijnen is de diagnose voedselovergevoeligheid gesteld. TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat bevat daarnaast alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden.

  Indicaties

  • Voedselallergie
  • Voedselintolerantie

  TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat is ook geschikt voor kittens met deze aandoeningen.

  Contra-indicaties

  Overgevoeligheid voor dierlijk eiwit van hertenvlees

  Gebruik

  De aanbevolen gebruiksduur is in eerste instantie 3 tot 8 weken. Als de overgevoeligheidsverschijnselen verdwijnen, kan TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat voor een onbeperkte periode worden gebruikt. Het strikt opvolgen van het dieetvoorschrift is van groot belang.

  Samenstelling TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat

  Vlees en dierlijke bijproducten (hert), granen (rijst), oliën en vetten (zonnebloemolie, olijfolie), plantaardige bijproducten (guargum), mineralen.

  Snacks

  TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat is te combineren met Multi Purpose Treats (Vis). Let op!: Dit geldt niet tijdens de eliminatiefase.

Andere klanten kochten ook

TROVET Hypoallergenic VRD (Venison) Kat ervaringen
 • Een lekker uitziend hapje.
  Door Mario, zondag 30 juni 2024

  Onze kat moet hypoallergeen voer eten, en kan goed tegen dit voer. We moesten wel even naar de goede smaak zoeken en dat is dan weer lastig omdat dit product per 6 blikken wordt verkocht. En nu wil ze niet anders meer.

 • Venisin hypoallergeen
  Door Iric, donderdag 29 februari 2024

  Ze vindt venison lekker.

 • De katten zijn er dol op
  Door Els Veenis, maandag 4 december 2023

  En de kat die overal korstjes had vanwege een allergie voor gewoon voer, is er nu vanaf

 • Niet gemakkelijk te eten
  Door Albert Stegeman, maandag 2 oktober 2023

  Onze poes vindt dit produkt niet geweldig. Ze zit er erg op te kauwen alsof er harde of taaie stukjes in zitten.

 • erg smakelijk voor mijn oude kater
  Door Anja, dinsdag 7 maart 2023

  Mijn senior kater kreeg al paar jaar gastro-intestinal brokjes maar kreeg weer nieuwe klachten (overgeven steeds frequenter). Op advies DA gestart met elimineerdieet: paté en brokken van Trovet in konijn-smaak. Brokken wilde hij per sé niet. Paté konijn ging eerst wel maar ook steeds meer aversie. Toen hert geprobeerd (Venison) en gelukkig eet hij dat met smaak!