Specific Puppy All Breeds CPW
Specific Puppy All Breeds CPW

Specific Puppy All Breeds CPW

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Specific.

Specific Puppy All Breeds CPW is een uitgebalanceerde natvoeding voor pups van alle rassen.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Specific.

Specific Puppy All Breeds CPW

Specific Puppy All Breeds CPW ondersteunt de groei van uw pup en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van het skelet.

Indicaties

 • Specific CPW natvoeding kan gegeven worden aan puppy's van alle rassen, daarnaast kan het ook gegeven worden aan drachtige en lacterende teven, bij honden met een verminderde eetlust en honden die aansterken, van alle rassen.
 • De voeding kan gebruikt worden als complete voeding bij pups van kleine- en middelgrote rassen vanaf het spenen totdat ze 80% van hun volwassene gewicht bereikt hebben. Daarna kan de pup geleidelijk worden introduceert aan een van de volgende voeders Specific Adult Small Breed CXD-S, Specific Adult Medium Breed CXD-M, Specific Adult All Breeds CXW.
 • Let op: In verband met de ontwikkeling van de botten is het bij pups van (zeer) grote rassen af te raden Specific Puppy All Breeds CPW als enige voeding te geven. Dit vanwege de lagere energiedichtheid en het lagere calciumgehalte in de voeding. Het wordt geadviseerd om Specific Puppy All Breeds CPW natvoeding bij deze pups altijd te combineren met droogvoer voor pups van (zeer) grote rassen, bijvoorbeeld Specific Puppy Large Breed CPD.

Eigenschappen:

 • Bevordert een gezonde ontwikkeling van botten en gewrichten bij opgroeiende pups, dankzij het uitgebalanceerde calciumgehalte en de verhoogde niveaus van energie, eiwitten, vitaminen en mineralen.
 • Stimuleert dat de pup met de juiste snelheid groeit, dankzij het aangepaste energiegehalte.
 • Bevordert gezonde gewrichten en een gezonde huid en vacht dankzij Omega-3 vetzuren. DHA (een omega-3 vetzuur) ondersteund daarnaast de ontwikkeling van de hersenen en het zicht van de hond.
 • Bevat omega-1,3 / 1,6 glucanen uit gist, die zorgen voor de ondersteuning van een gezonde afweer.
 • Door een goed uitgebalanceerde samenstelling zijn de dagelijkse hoeveelheden voeding makkelijk op te nemen.
 • Specific Puppy All Breeds CPW natvoeding kan gecombineerd worden met de brok variant, Specific Puppy Small Breed CPD, Specific Puppy Medium Breed CPD of Specific Puppy Large Breed CPD.

Toediening:

De dagelijkse hoeveelheid voeding die uw pup nodig heeft hangt af van factoren zoals het ras, de omgeving, het seizoen, activiteit enzovoort. Het wordt daarom geadviseerd de conditie en het gewicht van uw pup goed in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding hierop aan te passen.
De energiebehoefte van de teef is tijdens de lactatie afhankelijk van het aantal pups. Bij 2, 4 en 8 puppy's is de stijging van de energiebehoefte respectievelijk 1.5, 2 en 3 maal de vereiste van een normale volwassen hond.

Ingrediënten:

Varkensvlees, kip, mais, eieren, zonnebloemolie, rijst, mineralen, cellulosepoeder, vis olie, Plantago psyllium husk, vitaminen, sporenelementen en gist (bron van omega 1,3/1,6- glucanen).
Deze voeding bevat geen toegevoegde antioxidanten, kleurstoffen of smaakstoffen.

Product ID: 2241
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Specific Puppy All Breeds CPW ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
prima product
Door , 11 september 2014

prima volwaardig product voor onze pup, aanbevolen door de fokker.

prima product
Door , 03 augustus 2014

prima product voor mijn pup, makkelijk te bestellen en snel geleverd! TOP!!!

Beoordelingen 1 - 2 van 2