Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin Size

Een grote voerlijn van Royal Canin is de Size Health Nutrition lijn. Dit is kwalitatief goed droogvoer voor honden van allerlei soorten groottes en leeftijden.

Meer informatie

1 - 24 van 36 Producten

 

Zo heeft Royal Canin gericht voer voor honden van alle maten en leeftijden. Zo verschilt het droogvoer van X-small puppy tot aan Maxi puppy of van Royal Canin Medium Puppy tot aan Royal Canin Medium Adult. Het verschil zit hem in het feit dat voor jonge honden het belangrijk is dat de focus ligt op de opbouw van spieren, ondersteuning van een gezonde groei en de ondersteuning van het immuunsysteem. Zeker het immuunsysteem is belangrijk, omdat deze bij puppy’s niet volledig ontwikkeld is. De focus bij oudere honden ligt meer bij extra ondersteuning voor de gewrichten, hart en nieren of het behouden van het gezond gebit en tandsteen. Bij harige oudere honden is het ook belangrijk dat de huid en vacht ondersteund worden. Zo kan gezond voer ervoor zorgen dat de natuurlijke glans van de vacht behouden wordt.

Kwalitatief goed voer voor alle gewichten en leeftijdscategorieën

Het onderscheid tussen een groot en een klein hondenras zit in de brokgrootte. Zo is de brokgrootte van dit droogvoer dusdanig gemaakt dat kleine en grote honden er prima op kunnen kauwen. Maar ook zorgt het ervoor dat ze de juiste hoeveelheid binnenkrijgen.

Royal Canin Size

Actieve honden

Ook binnen het bovenstaande kader zijn er nog andere soorten zakken in de Size Health Nutrition lijn. Zo bestaat er speciaal voor grote honden die regelmatig professioneel getraind worden ook lekker droogvoer. De Royal Canin Maxi Puppy Active is handig droogvoer voor grote honden die meer bewegen dan andere honden van die grootte. Puppy’s van grote rassen hebben al meer energie nodig dan andere rassen. Maar als ze in deze fase ook nog eens professioneel getraind worden, verbruiken ze nog meer energie dan normaal. Dit droogvoer zorgt ervoor dat ze zelfs met professionele beweging genoeg energie binnenkrijgen om normaal te kunnen groeien.

Aanleg voor gewrichtsproblemen

Veel grote honden kunnen na 15 maanden last krijgen van gewrichtsproblemen. Vaak hebben grote hondenrassen een natuurlijke aanleg voor gewrichtsproblemen. De Royal Canin Maxi Joint Care is speciaal hondenvoer voor gevoelige gewrichten. Dit voer beschikt over meer eiwitten die zorgen voor een sneller en beter herstel. Daarnaast geeft dit voer ondersteuning aan het kraakbeen van grote honden vanaf 15 maanden.