Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin Breed

Een grote voerlijn van Royal Canin is de Breed Health Nutrition lijn. Dit is kwalitatief goede droog- en natvoer voor allerlei soorten honden- en kattenrassen.

Meer informatie

1 - 24 van 66 Producten

Kwalitatief goed rasvoer

Royal Canin heeft voor bijna alle katten- en hondenrassen specialistisch voer. Daarbij hebben ze per ras een onderscheid gemaakt tussen junior en adult voer. Zo hebben we bijvoorbeeld Royal Canin Labrador Junior en Royal Canin Labrador Adult. Bij junior wordt vaak de focus gelegd op de opbouw van spieren en de ondersteuning voor het ontwikkelende immuunsysteem. Bij adult voer wordt weer de focus gelegd op extra ondersteuning voor de gewrichten, hart en nieren of de bescherming van het gebit of het tandvlees.

Kwalitatief goed rasvoer

Een leuk detail aan de Breed Health Nutrition lijn is het feit dat de brokgrootte is aangepast op de kaken het dier, ras en de leeftijdscategorie. Om die reden ligt dit voer prettig in de mond en kan jouw huisdier er lekker op kauwen. Voor de wat oudere kleinere rassen is er ook natvoer, zoals de Royal Canin Chihuahua Adult Wet. Dit natvoer is makkelijker te eten en kan uitstekend gecombineerd worden met al het droogvoer uit de Breed Health Nutrition lijn.

Royal Canin Breed

Honden

Medpets heeft behoorlijk wat rasvoeding in het assortiment voor honden. Zo hebben wij voor de volgende rassen voer uit de Breed Health Nutrition lijn: Franse bulldog, Cavalier, labrador, chihuahua, Jack Russel Terrier, teckel, bulldog, Maltheser, bichon frisé, Yorkshire Terrier, poedel, dalmatiër, beagle, boxer, King Charles Spaniel, Cocker Spaniel, Duitse herder, golden retriever, Deense dog, dwergschnauzer, rottweiler, mopshond, Shih Tzu en Highland White Terrier.

Katten

Ook heeft Medpets een behoorlijk groot aanbod rasvoer voor katten. Zo hebben wij voer voor de volgende rassen: Perzische kat, ragdoll, Britse korthaar, Maine Coon, Noorse boskat, siamees en sphynx.