Service
Winkelwagen
Menu

Beaphar Lactol Puppy Milk

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,40
(€ 29,40 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beaphar Lactol Puppy Milk 1kg heeft een nieuwe verpakking. De samenstelling van dit product is ook verbeterd. Het product is namelijk verrijkt met DHA, dat zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van hersenen en de ogen. De 250 en 500 g verpakking zullen binnenkort ook vernieuwd worden.

  Beaphar Lactol Puppy Milk

  Beaphar Lactol Puppy Milk is een volwaardige melkvervanger voor moederloze puppy's. Deze aanvullende melkvervanger is geschikt voor pasgeboren puppy's, zogende puppy's, drachtige of zogende teven, honden die niet lekker zijn of aan het aansterken zijn. Lactol is samengesteld op basis van weipoeder, is licht verteerbaar en benadert sterk de natuurlijke moedermelk van zoogdieren.

  Gebruik

  Bereidingswijze: Voeg Lactol Puppy Milk toe aan warm, niet kokend water en roer totdat alles is opgelost. Laat het mengsel afkoelen tot lichaamstemperatuur (38ºC). Het product is dan klaar voor gebruik. Oudere dieren drinken hun Lactol Puppy Milk liever koud.

  Bereid Lactol Puppy Milk met schone en steriele materialen, in het bijzonder voor jonge dieren. Reeds gemengde Lactol Puppy Milk kan maximaal 24 uur in de koelkast worden bewaard. Warm opnieuw op tot lichaamstemperatuur alvorens jonge dieren te voeden.Zorg dat er altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

  Dosering

  Aanbevolen basis mengverhouding: voeg 30g (2 afgestreken maatschepjes) Lactol Puppy Milk poeder toe aan 105ml warm, niet kokend water en los het mengsel op om 130ml melk te krijgen.

  Dosering
  Gewicht puppy (g) Hoeveelheid melk per dag (ml) Energie (Kcal)
  250 g100 ml 99 – 415 kcal
  500 g160 ml 156 – 664 kcal
  1000 g250 ml 248 – 1038 kcal
  2000 g400 ml 396 – 1660 kcal
  5000 g900 ml 891 – 3735 kcal

  Aanbevolen dagelijkse dosering: Het is niet mogelijk om precies aan te geven hoeveel er dagelijks gevoerd dient te worden, gezien de grote verschillen in leeftijd, grootte en ras. Het is belangrijk om puppy's dagelijks te wegen om hun groei te kunnen vergelijken met de groeitabellen van uw fokker of dierenarts.

  Samenstelling

  Melk en bijproducten, Oliën en vetten, Mineralen.

  Extra tip: Beaphar Lactol Puppy Milk is te gebruiken met de Beaphar Voedingsset.

 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Beaphar Lactol Puppy Milk ervaringen
 • Zeer goed
  Door Lenie, dinsdag 23 januari 2024

  Door dit product hebben we onze 11 pups op het gewicht gekregen die ze moeten hebben (voorlopig moeten we het nog blijven gebruiken) omdat hun moeder wel melk gaf alleen zat er te weinig voeding is. Onze dierenarts gaf aan dat dit een goed product is. Wij zijn hier blij mee!

 • kans op diarree
  Door Jack Puts, zaterdag 14 augustus 2021

  Ik gebruikte Lactol al jaren als bijvoeding bij grote nesten. Ik had had vaker gemerkt dat de puppies op een gegeven moment de melk niet meer goed konden verdragen met diarree tot gevolg. Ik merkte dit pas echt toen ik een nest volledig moest grootbrengen met de fles. Alle puppies aan de diarree, slecht drinken en natuurlijk slecht groeien. Ben toen overgestapt op Royal Canin Babydog milk, met verbluffend resultaat. Conclusie: als bijvoeding redelijk okee, als hoofdvoeding niet aan te raden.

 • 5
  Door Angelie, maandag 14 juni 2021

  Zogende teef als extra gegeven en later de pups

 • Pup vind het heerlijk!
  Door Sandra, dinsdag 4 mei 2021

  Onze pup kreeg dit ook al als extra in het nest. Ze is na een paar maanden een "moeilijke ochtendeter" geworden, maar als ze niks eet 's ochtends, gaat ze door de lege maag wel braken op een gegeven moment. Dus om te zorgen dat ze toch wel wat binnen krijgt in de ochtend, geef ik haar dit. Krijgt ze ook nog wat vitamines binnen.

 • Zeer goed product
  Door Marijnissen, donderdag 5 november 2020

  Eenvoudig in gebruik, klontert niet bij aanmaken. Pups reageren positief. Prima product! Levering als we gewend zijn van medpets: correct en snel.