Service
Winkelwagen
Menu

Josera Kattenvoer

Josera kattenvoer is voer van hoogwaardige en gezonde ingrediënten. De productie vindt plaats in Duitsland en er vinden kwaliteitscontroles plaats door het eigen laboratorium.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

Daarnaast bevat Josera kattenvoer belangrijke ingrediënten voor katten in elke situatie.

Voordelen Josera kattenvoer

Josera kattenvoer bevat geen tarwe, soja, suiker en zuivel. Daarnaast is het kattenvoer vrij van kunstmatige kleur- smaak en conserveringsmiddelen. Er worden enkel hoogwaardige en gezonde ingrediënten gebruikt in Josera kattenvoer zonder genetische manipulatie. Josera kattenvoer is voorzien van goed verteerbare eiwitbronnen en is afgestemd op het activiteitenniveau van je kat.

Josera natvoer voor katten

Josera kattenvoer is verkrijgbaar in droogvoer en natvoer. De Josera Kat Paté is graanvrije natvoeding voor gezonde en gevoelige katten. Dit Josera natvoer bevat zalmolie voor van nature essentiële omega-3-vetzuren. Naast het feit dat deze voeding een gerichte selectie van gezonde ingrediënten bevat, is het een smakelijke voeding die verkrijgbaar is in verschillende smaken. Kies voor de Josera Kat Paté in de smaak kip met spinazie, rund met kip, eend met kip en peterselie, kalkoen met courgette of zalm met zeewier.

Josera droogvoer voor katten

Naast natvoer, kun je ook kiezen voor Josera droogvoer voor katten. Josera droogvoer is er voor verschillende levensfasen, zoals Josera Kitten Graanvrij en Josera Kat Senior. Ook wordt er bij Josera kattenvoer onderscheid gemaakt tussen voer voor kleine volwassen katten, katten met een gevoelige maag, binnenkatten of gesteriliseerde katten, (gecastreerde) katten met overgewicht en katten die snel last hebben van haarballen. Er is dus voor iedere kat een heerlijk voer van Josera verkrijgbaar.

Josera kattenvoer bestellen bij Medpets

Bij Medpets vind je Josera kattenvoer voor elke situatie. Bekijk het assortiment dus direct op deze pagina. En heb je advies nodig? Dan kun je altijd terecht bij onze dierenarts.