Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten
Hill's Science Plan - Kitten

Hill's Science Plan - Kitten

Hill's Science Plan Kitten Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA van visolie. De voeding is verkrijgbaar als droogvoer en als mousse.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Hill's Science Plan - Kitten

Het droogvoer en de mousse van Hill's Science Plan Kitten Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen. Daarnaast bevat de voeding Omega 3-vetzuren. Deze bevorderen de ontwikkeling van het netvlies en het gezichtsvermogen. De eiwitten en mineralen dragen bij aan de ontwikkeling en groei van uw kleine kat.

Het multipack bevat 6 maaltijdzakjes met kippenvlees en 6 zakjes met kalkoenvlees.

Belangrijke voordelen

 • Het droogvoer bevat DHA uit visolie, dat bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van de hersenen en ogen bij jouw kitten.
 • Bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, die bijdragen aan de opbouw van sterke spieren.
 • Bevat gebalanceerde mineralen die bijdragen aan sterke botten en gezonde tanden bij jouw kitten.
 • Klinisch bewezen anti-oxidanten voor een gezond immuunsysteem.
 • Behoudt gezonde, vitale organen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte.
 • Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.

Dosering

 • Hill's Science Plan Kitten zou gegeven moeten worden vanaf het spenen tot de volwassen leeftijd van 1 jaar. Kittens kunnen gewoonlijk een onbeperkte hoeveelheid Science Plan Kitten krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn voor 2-4 maaltijden per dag.
 • Drachtige poezen kunnen gewoonlijk een onbeperkte hoeveelheid Science Plan Kitten krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn.
 • Zogende poezen zouden onbeperkte hoeveelheden Science Plan Kitten (i.e. ad libitum) moeten krijgen tot het spenen is voltooid.

Samenstelling

Droogvoer: Kip- (29%) en kalkoenmeel, maïs, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, soja-olie, cellulose, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Maaltijdzakjes: Met Kip: Kip (31%), varken, erwteneiwit, tarwebloem, mineralen, zalm, cellulose, eipoeder, gedroogd varkenseiwit, maïszetmeel, dextrose, visolie, xylose, zonnebloemolie, vitaminen, dextrine, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel. Met Kalkoen: Kip, varken, kalkoen (4%), erwteneiwit, tarwebloem, mineralen, eipoeder, zalm, cellulose, diverse suikers, gedroogd varkenseiwit, maïszetmeel, visolie, zonnebloemolie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel.

Mousse in blik: Kalkoen (29%), varken, kip (9%), maïsbloem, dierlijk vet, mineralen, visolie, eiwithydrolysaat, taurine, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen

Droogvoer: Eiwit 37,8%, vetgehalte 23,9%, DHA 0,15%, ruwe celstof 1,5%, ruwe as 7,2%, calcium 1,3%, fosfor 1,1%, natrium 0,49%, kalium 0,83%, magnesium 0,10%; per kg: vitamine A 10.542IE, vitamine D3 1.024IE, vitamine E 600mg, vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg.

Maaltijdzakjes: Met Kip: eiwit 9,6%, vetgehalte 5,7%, ruwe celstof 0,66%, ruwe as 1,9%, vocht 78,0%, calcium 0,29%, fosfor 0,25%, natrium 0,10%, kalium 0,18%, magnesium 0,02%; per kg: vitamine A 22.137IE, vitamine D3 324IE, vitamine E 143mg, vitamine C 22mg, Bèta-caroteen 0,26mg. Met Kalkoen: eiwit 9,7%, vetgehalte 5,7%, ruwe celstof 0,67%, ruwe as 1,9%, vocht 78,0%, calcium 0,29%, fosfor 0,25%, natrium 0,11%, kalium 0,18%, magnesium 0,02%; per kg: vitamine A 22.734IE, vitamine D3 319IE, vitamine E 143mg, vitamine C 22mg, Bèta-caroteen 0,26mg.

Mousse in blik: Eiwit 10,6%, vetgehalte 8,4%, ruwe celstof 0,03%, ruwe as 2,1%, vocht 75,7%, calcium 0,28%, fosfor 0,27%, natrium 0,13%, kalium 0,21%, magnesium 0,03%; per kg: vitamine A 47.501IE, vitamine D3 479IE.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Droogvoer: Per kg: ijzer 63,4mg, jodium 1,0mg, koper 6,3mg, mangaan 6,6mg, zink 131mg, seleen 0,1mg; met natuurlijk antioxidant.

Maaltijdzakjes: Met Kip: ijzer 13,7mg, jodium 0,4mg, koper 3,6mg, mangaan 3,0mg, zink 35,2mg; gekleurd met natuurlijke karamel. Met Kalkoen: ijzer 13,9mg, jodium 0,4mg, koper 3,7mg, mangaan 3,1mg, zink 35,7mg; gekleurd met natuurlijke karamel.

Mousse in blik: ijzer 19,5mg, jodium 0,7mg, koper 2,5mg, mangaan 2,8mg, zink 36,7mg.

Product ID: 2137
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's Science Plan - Kitten ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
erg goed
Door , 19 januari 2022

Ik heb dit product mogen testen voor mijn kitten. Wat heeft hij zitten smikkelen en smullen! Nu is hij een alles eter gelukkig,maar na het testen van deze brokken merk ik zoveel verschil met andere merken ,dat ik definitief ben overgestapt naar hills. Ook voor mijn volwassen katten ben ik overgetspat naar hills en ook hun zijn er dol op! De bakjes gaan helemaal leeg en ze drinken minder. Hun ontlasting ziet er beter uit en hun vacht ook. een top product en zeker een aanrader!

Mijn katten vonden het heerlijk
Door , 11 januari 2022

Ik heb dit product mogen testen nadat ik mij had ingeschreven omdat ik twee totaal verschillende katten heb. De 1 heel energiek en kan niet genoeg eten, de ander groot en fors met genoeg energie maar die ook meer op zichzelf is. Ze doken direct op het voer af, mooie, kleine smakelijk brokjes. Daar waar ze ander voer vaak eruit gooien om klein te maken, aten ze dit direct smakelijk op. Wat opmerkelijk was want ze zijn best kieskeurig. De ontlasting van de jongste was even van de leg, maar na twee dagen trok dit bij. Het grootste verschil merkte ik in hun vacht, het voelde voller, zachter en glanst meer. Al met al erg tevreden en zou ik dit product zeker nog een keer aanschaffen.

Helaas niet voor herhaling vatbaar
Door , 11 januari 2022

Onze kitten zijn smaakpapillen waren erg beperkt, oftewel hij haalde zijn neus op voor ander voer wat wij hem aanboden. Toch wilden we het kittenvoer kip van Hills een kans geven omdat er in verhouding meer eiwitten inzitten en voedzamer is. Vanuit de adviezen van de fabrikant hebben wij onze kitten langzaam laten wennen aan het voer door het eerst te mengen met het oude voer en later alleen het Hills voer aan te bieden. De overgang duurde wel iets langer dan normaal, maar hij lust de brokjes nu graag. Eindelijk nog andere brokken die onze kitten wel lust! Zijn vacht ziet er goed verzorgd en glanzend uit. Het enige, maar wel grote nadeel is dat zijn ontlasting erg blijft stinken. Een stuk meer dan met de andere brokken. Dit maakt voor ons ook dat wij dit voer toch niet zo snel weer kopen helaas.

Goede kittenbrokken
Door , 10 januari 2022

De brokken zijn driehoekvormig en zijn relatief groot vergeleken met ander kittenbrokken. De geur is niet penetrerend voor de mama’s en papa’s van de kittens. De kittens lusten de brokken goed. Door de grotere brokken kauwen ze meer op de brokken. Dit is beter voor de gezondheid van het gebit. De ontlasting frequentie is afgenomen van 4-5 keer op een dag naar 1-2 keer op een dag. De ontlasting is donker van kleur en vast van consistentie. 1 kitten heeft wel last van plakkerig poep aan het einde. Dit is helaas niet verbeterd na het voeren van dit voer. Ze eten wel minder, dit kan ook liggen aan dat ze misschien over hun groeispurt heen zijn waar ze veel eten. Ze groeien daarentegen nog wel door. Andere aspecten als vacht kwaliteit en gedrag zijn verder onveranderd goed gebleven.

Super
Door , 10 januari 2022

De katten vinden dit voer super lekker Sinds we zijn overgestapt en na t wennen zijn ze veel actiever. Ook vindt ik dat de katten gedurende de dag ook veel meer verzadigd zijn en zich daardoor niet meer volproppen. tanden zien er mooi schoon uit zonder tandplak. Hun vacht ziet er super uit en glanst volop

Heerlijke kittenbrokjes met kip
Door , 09 januari 2022

Mijn kitten is gestart met het testen van de kittenbrokjes. Op advies hebben we het oude en het nieuwe voer gemixt de eerste week en de allereerste dag at ze alleen de nieuwe testbrokjes maar op en liet ze de oude brokjes gewoon staan. Ze vindt het heerlijk. Ze zijn iets groter van formaat, maar ze kauwt ze heel makkelijk met haar kleine tandjes. Het voer ruikt enorm lekker; heel natuurlijk. Ze eet er minder van. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid klopt inderdaad. Ook haar ontlasting is veranderd; het stinkt niet meer en ze poept twee keer per dag een klein drolletje met vaste structuur. Haar vacht is nu heel erg aan het glanzen. Ze verliest geen haren. Ze lijkt meer energie te hebben en is ontzettend speels. Ze komt tussendoor ook niet om extra eten. Ze heeft gewoon genoeg. In de avond geef ik haar een paar losse brokjes als snoepje c. q. tussendoortje en die valt ze echt aan. Wat me opvalt is, dat de brokjes niet echt ruiken naar kip en de zak sluit zo goed af dat de brokjes heel vers blijven, want het voer gaat wel even mee. Op de zak staat ook hele goede informatie over de samenstelling van de brokjes. Echt een aanrader voor kittens!

Beoordelingen 1 - 6 van 21