GRAU

GRAU

Het verhaal van GRAU begon ongeveer 30 jaar geleden. Heer en mevrouw Grau hadden een zieke hond thuis. Hun teefje Meike was ziek en kon moeilijk op haar benen staan. De conventionele geneesmiddelen hadden haar grenzen bereikt. Totdat ze in contact kwamen met Graus en Cornelis Kroeske van de HOKAMIX30 kruidenmix.

Gezonde voeding, beter leven!

De kruidenmix heeft de levenskwaliteit van Meike hersteld. Dit gaf de familie Grau de impuls om dit product, wat in Nederland al populair was, in Duitsland te vestigen. Vanaf dat moment is de familie Kroeske gaan samenwerken met de familie Grau. Vertrouwen in de kennis en de kracht van de natuur vormde de motivatie van Cornelis Kroeske om het kruidenmengsel HOKAMIX30 te ontwikkelen. Het vertrouwen van de familie Grau in deze recepten vormden de basis voor deze start in Duitsland.

Vandaag de dag

30 jaar later telt het bedrijf meer dan 35 medewerkers dat op een terrein van meer dan 8.000 vierkante meter hun werk doet. Het familiebedrijf Kroeske en GRAU werken op dit moment nog steeds succesvol samen. Door de stijgende en gevarieerdere vraag is het productaanbod flink gestegen. Zo heeft GRAU voor verschillende diersoorten allerlei kruidenmengsels, natuurlijke voedingsstoffen en effectieve supplementen in voorraad. De twee ondernemingen blijven continue innoveren en daardoor worden er steeds nieuwere kruidenmengsels uitgevonden. Ook verschillende methoden voor het toedienen van het kruidenmengsel HOKAMIX30 worden ontwikkeld. Op dit moment groeit ook de wens naar natuurlijke complete voeders, hypoallergene producten, producten voor ouderdomsverschijnselen enzovoort. Deze gezonde trend is in het voordeel van GRAU om het productassortiment flink uit te breiden en om continue onderzoek te doen naar verbeterde recepten.

Natuurlijke ondersteuning

Om je viervoeter een lang leven in optimale gezondheid te geven, is goede en complete voeding noodzakelijk. Het GRAU-assortiment bestaat uit super-premium voeding, voedingssupplementen en producten voor aanvulling van het BARF-menu. Een BARF dieet bestaat uit vers vlees, aangevuld met verse groenten. Dit om het natuurlijke dieet van een hond na te bootsen. Deze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Er worden geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

GRAU biedt supplementen voor natuurlijke ondersteuning:

  • van huid en vacht
  • van pigmentatie
  • van gewrichten
  • van maag en darmen
  • tegen vlooien en teken

Voert u BARF? Met alleen vlees is het rantsoen van de hond niet compleet. GRAU biedt daarom een ruim assortiment aan gedroogde groenten en supplementen speciaal ter aanvulling van dit menu. Zo krijgt een hond net dat belangrijke beetje extra.

Aanbod Medpets

Medpets heeft flink wat producten van GRAU op de website staan. Een veelgevraagd product is de GRAU Gedroogde Groenten Melange. Dit BARF dieetvoer is een gezonde groenten melange dat dient om het BARF dieet compleet te maken. Naast vers vlees zijn gezonde groenten het tweede deel om het BARF te voltooien. Deze groenten melanges zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Dit maakt het mogelijk om een gevarieerd dieet te maken voor je hond.

Toon filters