Designed by Lotte

Designed by Lotte

Het merk Designed by Lotte is gebaseerd op het idee dat je huis een thuis wordt als je jezelf kunt zijn. Je eigen thuis creëren met spullen die bij je passen en aansluiten op jouw persoonlijkheid. Thuis genieten van het leven met familie, vrienden en natuurlijk je huisdier. Alle aspecten worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld en er wordt inspiratie gezocht in trends en ontwikkelingen. Hiermee heeft Design by Lotte producten gecreëerd waar je jouw eigen lifestyle mee kan vormen.

De Collectie

De collectie van Designed by Lotte bestaat uit verschillende honden- en kattenartikelen, zoals ligmanden, speelgoed, etensbakken en halsbanden. Het unieke en tijdloze design maakt deze collectie zo bijzonder. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren passen de producten van Designed by Lotte perfect in jouw interieur. De producten van Designed by Lotte zijn zo ontwikkeld dat ze binnen verschillende interieurstijlen passen.

Designed by Lotte Krabpaal

Een kat heeft verschillende redenen om te krabben, bijvoorbeeld voor het verzorgen van de nagels. De krabpaal heeft vaak een prominente plek in je woning en daarom is het wel heel fijn als deze er ook nog eens mooi uit ziet. De krabpalen van Designed by Lotte zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld volgens de laatste interieurtrends. Zo past de Designed by Lotte cactus bijvoorbeeld prachtig in een botanisch interieur, maar de zwarte krabcactus misstaat ook zeker niet als krabpaal in een industrieel interieur.

Designed by Lotte Velvet

Velvet is helemaal terug van weggeweest. De producten uit de velvet collectie van Designed by Lotte zijn gemaakt van een stevige fluwelen stof en voorzien je interieur van een chique detail. Bovendien is velvet heerlijk zacht, waardoor jouw huisdier ook echt zal genieten van een hondenmand of kattenmand van Designed by Lotte.

Op pad met Designed by Lotte

Met de halsbanden en looplijnen van Designed by Lotte, gaan jij en je hond tip top de straat op. De artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat er altijd eentje bij zit die perfect bij jouw hond past. Ga je wat langer op pad met jouw kleine hond? Dan kan een draagtas erg prettig zijn. De draagtassen van Designed by Lotte zijn helemaal on trend, stevig en comfortabel, waardoor je jouw kleine grote vriend veilig mee op pad kunt nemen.

Ons assortiment

Hieronder vind je ons assortiment van Designed by Lotte. Het assortiment bestaat uit verschillende producten voor zowel in je huis als voor je huisdier zelf. Bijvoorbeeld de Houten Dinerset Brocante, een stijlvolle etensbak die in vele huishoudens mooi zal staan. Voor het relaxen zijn er ligkussens, kattenhuisjes, kattentorens, kattenmandjes, kattenmeubels en ligmanden. Ook zijn er prachtige leren of nylon halsbanden verkrijgbaar en nog veel meer leuks!

Toon filters