Denka U-3 OP Spray

Denka U-3 OP Spray

Denka U-3 OP Spray is een middel tegen bloedluizen, vedermijten en muggen bij post- en sierduiven. De werkzame stoffen in de spray immobiliseren de insecten waarna u ze eenvoudig kunt opstofzuigen. Het product kan rechtstreeks op uw duiven aangebracht worden.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Denka U-3 OP Spray

Bloedluizen, vedermijten en muggen zijn vervelende insecten die kunnen zorgen voor bloedarmoede en een verminderde conditie bij uw duif. U-3 OP Spray draagt bij aan de bestrijding van insecten en mijten bij uw vogel. Deze kant en klare spray bevat onder andere pyrethrum. Dit is een insecticide die het insect immobiliseert waarna u deze kunt opstofzuigen. De piperonylbutoxide en benzylbenzoaat in de spray ondersteunen de werking van de pyrethrum. Daarnaast heeft benzylbenzoaat een desinfecterende werking. Dit kan van pas komen wanneer uw vogel gestoken is door de insecten.

U-3 is ook verkrijgbaar als poedervariant. Deze vindt u hier.

Toepassing

Denka U-3 OP Spray kan rechtstreeks onder en tussen de veren van de vogel aangebracht worden. Let er hierbij op dat er zo min mogelijk nevel op de kop komt. Tweemaal sprayen onder elke vleugel en in de nek is voldoende. Hanteer hierbij een sprayafstand van ongeveer 5 cm. Wanneer er na een week geen resultaat zichtbaar is, kunt u de behandeling herhalen.

Inhoud

85 ml

Werkzame stoffen

Pyrethrum, piperonylbutoxide en benzylbenzoaat.

Product ID: 4965
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Denka U-3 OP Spray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling