Chewies geweisnacks - smoked

Chewies geweisnacks - smoked

Met de Chewies geweisnacks kun je jouw hond een smakelijke snack voorschotelen. Deze kauwgeweien hebben de smaak van gerookte forel.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Honden hebben van nature een enorme kauwbehoefte, ongeacht leeftijd of ras. De Chewie Antlers (geweien) minerale snack is volledig natuurlijk en zorgen er gelijktijdig voor dat en de tanden gereinigd worden én de kauwbehoefte bevredigd wordt. De geweien worden met het roken van de forel, meegerookt waardoor de Chewies een bijzonder lekkere smaak hebben en de acceptatie bij echte fijnproevers verhoogd wordt.

4 redenen om een Chewies geweisnack aan te schaffen voor uw hond

  1. Uren kauwplezier: gemiddeld gaan de geweien zo'n 4-6 weken mee.
  2. Tandverzorging: door het kauwen op het gewei worden de tanden schoon geraspt en houdt u het tandvlees van je hond gezond.
  3. Ontspanning en omgaan met spanning: het kauwen op de Chewies geweisnack is voor uw hond pure ontspanning. Tijdens het kauwen komt er in zijn lijf endorfine vrij die hem een gelukzalig gevoel geeft. Hierdoor verlaagt de Chewie eventuele spanning bij de hond.
  4. Spel en plezier: het gewei is ook geschikt als duurzaam speeltje. Je kunt er naar hartenlust mee gooien en uw hond zal met alle liefde het gewei apporteren. Het gewei kan ook dienen tegen verveling. De hond kan er al zijn energie in steken en plezier beleven aan het met de poten vasthouden van het gewei of het gewei met de bek steeds de lucht in te gooien.

Ongeacht het doel waarmee u de Chewie Antlers voert, u heeft naast de garantie dat u uw hond hiermee een groot plezier doet, ook de garantie dat u zelf een ecologisch verantwoord ingewandenvrij product voert. De geweistukken komen u toe, zoals ze daadwerkelijk door het hert zijn achtergelaten. Er wordt niets aan bijgeschaafd, niets aan toegevoegd, geen weekmakers, kleurstoffen of andere aroma's. De geweien zijn op geen enkele manier chemisch behandeld.

Samenstelling:

100% natuurlijk hertengewei. Analytische bestanddelen: Ruweiwit: 35,21%, Ruw vet: 0,15%, Ruwe celstof: 0,17%, Ruwe as: 50%, Vocht: 12,87%. Mineraalstoffen per 100 gr.: Calcium (Ca): 19,5 gr. Fosfor (P): 8 gr. IJzer (Fe): 9,1 mg, Magnesium (Mg): 426 mg, Natriumv (Na) 0,5 gr., Kalium (K) 0,04 gr.

Gewicht van de hondMaat gewei
13 tot 35 kgL/XL 150-200 gr.

Product ID: 2362
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chewies geweisnacks - smoked ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
hmm
Door , 29 mei 2020

is erg klein en hard dure prijs voor wat je krijgt

Slechte kwaliteit
Door , 26 maart 2017

De geur viel in de smaak bij mijn hond, maar al dezelfde dag zag ik dat dit gewei aan het splijten was. Niet voor herhaling vatbaar.

Super
Door , 14 augustus 2015

Onze Lola is er helemaal gek op! Iedere dag pakt ze wel haar hertengewei. En haar tanden zijn mooi schoon!

Hertengewei
Door , 10 augustus 2014

Onze jip knaagt er dagelijks aan , het slijt amper en zijn gebit is mooi schoon.

Heerlijk en gaat lang mee
Door , 28 april 2014

Onze hond is een echte kluiver en vond de niet-gerookte geweisnacks al erg lekker. Als ze kan kiezen, kiest ze haar gerookte gewei. Ze heeft het gewei nu al zes weken en beide puntjes zijn nog maar licht afgeknabbeld.

Beoordelingen 1 - 5 van 5