Service
Winkelwagen
Menu

Adventskalender voor Honden

Geef je hond een onvergetelijke aanloop naar kerst met de Adventskalender voor honden. Met een honden adventskalender betrek jij je viervoeter bij alle feestvreugde rondom de kerstdagen. Vanaf 1 december tellen jullie samen af naar Kerstmis.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Hoe werkt een adventskalender voor Honden

Elke adventskalender voor honden heeft heel veel deurtjes. Naar aanloop van Kerstmis open je elke dag een deurtje. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor je lieve hond. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie er verstopt zit achter het deurtje. Laat het kerstfeest maar beginnen!

Assortiment adventskalenders voor honden

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder de Trixie Premio Adventskalender Hond. Deze adventskalender voor honden van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Hond ook de Trixie Adventskalender Kat Premio en de Trixie Adventskalender Kleindier. De voorzijde van deze adventskalenders zijn voorzien van een prachtige foto.

Daarnaast hebben we bij Medpets ook de Beeztees Kerst Adventskalender Hond Woef. De Adventskalender bevat 24 verschillende snacks die geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen bevatten.

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!