Boon Slipketting
Boon Slipketting
Boon Slipketting
Boon Slipketting

Boon Slipketting

Halsband in de vorm van een slipketting om het trekken aan de lijn door de hond te verminderen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Boon Slipketting

De slipketting van de Gebr. de Boon is een kwaliteitsvolle halsband in de vorm van een ketting voor het uitlaten van de hond. De ketting bestaat uit schakels, gemaakt van roestvrij staal. Doordat de halsband kleiner wordt wanneer de hond trekt, corrigeert deze zichzelf en kan het trekken aan de lijn verminderd worden. Het onplezierige gevoel van een strakke halsband verdwijnt als de hond niet trekt.

Maat

De slipketting is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De ketting heeft een dikte van 2,5 mm, 3 mm of 3,5 mm en een lengte van 45 cm, 50 cm, 55 cm of 60 cm. Het is belangrijk om voor uw aankoop goed te kijken naar de halsomvang, het formaat en de kracht van uw hond.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Product ID: 3430
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Boon Slipketting ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
goed
Door , 10 oktober 2021

Perfect.

Perfecte kwaliteit
Door , 22 april 2021

Prima slipketting, geschikt voor een kleine hond.

Prima product
Door , 05 juni 2020

Product voldoet aan de verwachting zoals is omschreven. Ook de levering was snel ......was wel in een grote doos verpakt ....had kleiner gemogen. Verder prima !

Prima product
Door , 23 februari 2019

Slip ketting doet prima zijn werk. Nodig i.v.m. rugletsel en gedrag van jonge nog speelse hond op te vangen. Hond is er snel aangewend en voorkomt plotselinge rukken uit ongecroleerde bewegingen van hond. Zowel voor baas en hond ideaal. Uiteraard krijgt de hond vanuit het vrijspelen (los) nog voldoende mogelijkheden om zijn energie kwijt te raken. Ketting is van prima kwaliteit. Wel op letten hoe ketting wordt omgedaan. Zie voorbeelden op YouTube. Mits goed gebruikt zal de hond zich snel aanpassen en ervaren dat bij vrije losse riem de halsband losjes om de nek zit. Alleen bij een correctie ervaart ze dat de ketting aantrekt. Baasje en hond maken weer fijne wandelingen.

Slip ketting
Door , 16 juni 2016

Snelle afhandeling nette prijs bedankt

Beoordelingen 1 - 5 van 5