Service
Winkelwagen
Menu

Bivo Diervoeders

Bivo maakt diervoeders met zoveel mogelijk biologische grondstoffen. Op deze manier krijgt jouw dier de beste en meest gezonde voeding die er is. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Bivo produceert op dit moment vijf soorten voedingen voor geiten, pluimvee, knaagdieren, scharrelvarkens en schapen. Bekijk onze selectie Bivo voeders snel op Medpets.nl!

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Het ontstaan van Bivo

We worden steeds meer bewust van onze voeding en voor ons mensen wordt biologisch eten steeds normaler. Welke supermarkt heeft tegenwoordig geen assortiment met biologische producten? Voor dieren is biologische voeding nog nauwelijks beschikbaar. Daar wil Bivo verandering in brengen!

Bivo weergeeft de samenstelling van het product op elke zak voer. Per grondstof wordt aangegeven wat het percentage biologisch is. Ze doet haar uiterste best om dit percentage zo hoog mogelijk te houden. Soms zijn er soorten bij die (nog) niet of nauwelijks biologisch verkrijgbaar zijn. Door de vermelding op de verpakking zie jij welk percentage biologisch is, dat is namelijk wel zo eerlijk!

Als biologische voerverstrekker zijnde, kan Bivo natuurlijk niet aankomen met plastic verpakkingen. Daarom worden alle voedingen verpakt in een papieren verpakking. Er is een 5 kg verpakking voor de kleinverbruiker en een 15 kg verpakking voor de grootverbruiker.

Medpets

Knaagdieren kunnen naar hartenlust knabbelen op het knapperige Bivo Biologische Weidehooi. Ook is er biologisch tarwestro om te gebruiken als aanvullende bodembedekker voor je knaagdier of konijn. Konijnen kunnen hier tevens lekker op knagen.

Houd jij hobbypluimvee? De Bivo Biologische Legkorrels en de Bivo Biologische Scharrelmuesli zijn volledige diervoeders geschikt voor je kippen, krielkippen en sierhoenders.

Voor je schapen of geiten is er ook smakelijke biologische scharrelmuesli opgenomen in het assortiment. Liever een korrel? Voor schapen zijn de Bivo Biologische Schapenkorrels beschikbaar.

Ook jouw hobbyvarkens kunnen genieten van een heerlijk compleet én biologisch maaltje met de Bivo Biologische Scharrelmuesli voor varkens en de Bivo Biologische Varkensbrok. Beide voedingen zijn geschikt voor landvarkens, minivarkens en hangbuikzwijntjes.