Service
Winkelwagen
Menu

Kippenvoer

Op zoek naar kippenvoer voor het voeren van je kippen? Dan ben je bij Medpets aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten voer voor jouw kippen, van biologisch kippenvoer tot snacks.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

Biologisch kippenvoer

Biologisch kippenvoer is samengesteld uit biologische ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor Bivo Biologische Scharrelmuesli. Dit voer bevat onder andere gemengd graan en legkorrels. Bivo maakt haar diervoeders met zoveel mogelijk biologische grondstoffen. Dit wil zeggen dat er bij het verbouwen van de grondstoffen geen gebruik is gemaakt van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Ook Bio Scharrelgraan van Via Organica is een goede optie. Het voer is voor kippen en kuikens geschikt en is samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. Het voer is 100% plantaardig en vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Via Organica Bio scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen.

Advies over kippenvoer

Voer je je kippen het best binnen of buiten? En wat is het verschil tussen meel en kruimel? Voor advies over kippenvoer kun je terecht op de pagina voer voor hobbypluimvee.

Kippenvoer bestellen

Kippenvoer bestellen doe je eenvoudig en veilig bij Medpets. Bekijk het assortiment direct hieronder.

Filters

Sorteren

Filters

  • Merk
  • Aandoening
  • Smaak
  • Product range
  • Prijs