Service
Winkelwagen
Menu

Beeztees halsband

Een Beeztees halsband is het perfecte accessoire voor jouw hond of kat. Bij Medpets vind je een ruime collectie Beeztees kattenhalsbanden in verschillende kleuren, prints en materialen.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Soorten Beeztees halsbanden

Bij Medpets vind je verschillende soorten Beeztees halsbanden. Er zijn halsbanden verkrijgbaar voor honden, maar er is ook een uitgebreide collectie Beeztees kattenhalsbanden. Zo heb je de keuze uit glitter halsbanden, halsbanden met een leuke print of halsbanden van suède. Zo ziet jouw huisdier er gegarandeerd mooi uit!

Voordelen Beeztees halsbanden

Dankzij het ruime assortiment Beeztees halsbanden, is er altijd wel een variant die perfect bij je wensen past. De halsbanden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, prints en materialen. Daarnaast zijn veel halsbanden voorzien van een leuk hangertje, zoals een belletje of een kattenhoofdje.

Beeztees kattenhalsband

Beeztees kattenhalsbanden zijn ontzettend handig om je kat buitenshuis niet verward te laten worden met een zwerfkat. Dankzij het halsbandje weten buurtbewoners dat de kat al een thuis heeft. Belangrijk is dat de kattenhalsband makkelijk af moet gaan als dat nodig is. Als je kat ergens in verstrikt raakt, moet het halsbandje eenvoudig af kunnen. Een groot aantal Beeztees kattenhalsbanden hebben een veilige en handige sluiting die open zal schieten als je kat ergens achter blijft hangen. Je kattenhalsband maak je helemaal compleet met de Beeztees Adreskoker. Deze adreskoker wordt geleverd met een papiertje waar je je naam en adresgegeven op kunt schrijven. Als je kat een keer van huis wegloopt, kan de vinder contact met je opnemen. Zo kun je je buitenkat met een gerust hart naar buiten laten gaan!