Service
Winkelwagen
Menu

Applaws Kattenvoer

Meer informatie

1 - 24 van 36 Producten

De filosofie van Applaws

Bij Applaws zijn ze van mening dat het maken van gezonde dierenvoeding erg belangrijk is. Het is alles wat Applaws doet en wilt doen. Zo is Applaws al 100 jaar lang met plezier bezig met het creëren van gezond en natuurlijk katten- en hondenvoer. Applaws staat voor gezonde 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geen kleur-, geur- of smaakstoffen, vrij van conserveringsmiddelen. Het nat- en droogvoer van Applaws bestaat voor tenminste 75% uit verse vis of vers vlees. Hierdoor zit de voeding boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en omega 3- en 6-vetzuren. De natuurlijke eenvoud is de reden dat het voer van Applaws zo gezond is voor je dier.

Waarden van Applaws

  • Applaws belooft nooit goedkope en onnodige additieven te gebruiken om het voer te vullen
  • Applaws belooft alleen de beste stukken borstvlees of visfilet in de blikjes, potten en buidels te gebruiken
  • Applaws belooft alleen dierlijke eiwitten van het hoogste niveau en kwaliteit te gebruiken
  • Applaws belooft alleen 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor het voer

Droogvoer

Medpets heeft verschillende soorten droogvoer van Applaws in het assortiment. Al het droogvoer van Applaws is erg smakelijk door het gebruik van natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan omega 3- en 6-vetzuren. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de conditie, huid, vacht en spieren van je kat. Een populaire droogvoeding is de Applaws Cat – Adult – Chicken & Salmon. Dit droogvoer draagt bij aan de bovenstaande facetten en ondersteunt tevens de nieren en lever van je volwassen kat. Ook ondersteunt het de darmflora met behulp van de toevoeging van goede bacteriën. Naast dit droogvoer heeft Medpets nog meer verschillende soorten droogvoer in het assortiment.

Natvoer

Naast het droogvoer heeft Medpets ook veel natvoer van Applaws in het assortiment. Dit natvoer staat bekend als een natuurlijke voeding met veel proteïne en vrij van toegevoegde voedingsstoffen. Al het natvoer van Applaws bevat natuurlijk vis of rund. Deze ingrediënten hebben een ondersteunend effect aan de conditie van de huid, vacht en spieren. Dit natvoer is tevens te combineren met het droogvoer van Applaws. Een populaire natvoeding van Applaws is de Applaws Cat – Ocean Fish. Dit natvoer is smaakvol en bezit is naast de bovenstaande dingen, een bron van taurine. Dit ingrediënt ondersteunt de conditie van het oog en is goed voor het hart.