Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Yarrah Kattenvoer

Het bedrijf Yarrah is opgericht in 1992 in het mooie Nederland. Sinds 1992 heeft Yarrah zich beziggehouden met het ontwikkelen van 100% biologische honden- en kattenvoedingen.

Meer informatie

1 - 21 van 21 Producten

Nederlands topbedrijf

Yarrah werkt alleen maar met kippen, runderen en kalkoenen die een goed leven hebben gehad. Het voer is dus 100% biologisch en hierdoor extra lekker voor je lieve kat. De waarden en normen in het productieproces hebben in 2007 geleid dat Yarrah het eerste Nederlandse dierenvoeding merk werd dat drie volle sterren kreeg van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd namelijk in 2007 geïntroduceerd door de dierenbescherming om het dierenwelzijn van de consumptiedieren te verbeteren. Door haar grondstoffen zelf in te kopen, kan Yarrah controleren of alle ingrediënten echt van biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO) komen en of de EU Regelgeving voor Biologische Producten hierbij wordt nageleefd. Door deze nauwkeurige manier van ingrediënten selectie streeft Yarrah ernaar om haar producten duurzaam te produceren, vrij te houden van dierproeven en te voldoen aan de dierenwelzijnseisen van de biologische vlees sector. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment van Yarrah droogvoer natvoer en snacks voor zowel de hond als de kat.

Vrij van hormonen en GGO

De ingrediënten die Yarrah gebruikt, zowel de dierlijke als de plantaardige, zijn tot aan de bron traceerbaar, zonder hormonen gefokt of gekweekt en komen niet van genetisch gemodificeerd organismen (GGO). Yarrah werkt alleen samen met bedrijven die geen gebruik maken van herbiciden en pesticiden, om de schadelijke gevolgen voor het milieu zo veel mogelijk te beperken.

Droogvoer

Yarrah heeft zowel droogvoer als natvoer in het productenportfolio. Dit heeft Medpets overgenomen en ook onderverdeeld in droog- en natvoer. Het katten droogvoer van Yarrah is verdeeld in tarwevrije of smaak varianten. De tarwevrije variant is voornamelijk gericht op katten met een gevoelige maag of een allergie. Een populaire smaakvariant is de Yarrah – Droogvoer Kat met Kip Bio. Dit overheerlijke droogvoer is 100% biologisch en door de kip heerlijk op smaak gebracht. Deze kip zorgt voor de benodigde eiwitten die je kat zijn spieren en gewrichten kunnen ondersteunen.

Natvoer

Yarrah – Natvoer Kat Blik Chunks met Kip & Rund Bio is een heerlijke natvoeding van Yarrah die Medpets in het assortiment heeft. Al het natvoer van Yarrah is ook 100% biologisch, smaakvol en ondersteunend voor je kat. Daarnaast is al het natvoer van Yarrah uitermate geschikt in combinatie met droogvoer. Dit zorgt ervoor dat jouw lieve kat wordt blootgesteld aan een smaakexplosie en hij meer verschillende goede voedingsstoffen binnenkrijgt.