Service
Winkelwagen
Menu

Vetality Hondenvoer

Een gezond huisdier is een gelukkig huisdier! Dat is waar Vetality voor staat. Een blij dier met een blije baas en dat voor een goede prijs. Het dieetvoer van hoge kwaliteit zal de gezondheid van je hond optimaal ondersteunen!

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Als je hond problemen heeft met zijn gezondheid heeft Vetality de juiste dieetvoeding om te ondersteunen.

Vetality heeft de volgende dieetvoedingen voor honden:

  • Gastrointestinal Low Fat Dog, een licht verteerbare brok met laag vetgehalte en zonder granen om optimaal te ondersteunen bij klachten van het maagdarmkanaal en ook inzetbaar bij ontsteking van de alvleesklier.
  • Hypoallergenic Dog, met gehydrolyseerde viseiwitten en tapioca als koolhydraatbron, waardoor deze voeding zowel bij voedselintolerantie als voedselallergie kan ondersteunen. Deze voeding is ook geschikt voor pups vanaf 14 weken leeftijd.
  • Metabolic & Mobility Dog kan ingezet worden bij honden die kampen met overgewicht en gewrichtsproblemen. Overgewicht kan leiden tot gewrichtsproblemen en andersom, dus ideaal om deze problemen met 1 voeding te ondersteunen.

Er is ook een assortiment Vetality Kattenvoer.

Vetality Natvoer Hond

Vetality natvoer biedt een gevarieerd assortiment van hoogwaardige maaltijden voor jouw hond, speciaal samengesteld om aan al zijn voedingsbehoeften te voldoen. Dit premium natvoer bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Met een rijkdom aan essentiële vitaminen en mineralen, zorgt Vetality voor een complete en gebalanceerde voeding. Perfect voor kieskeurige eters en honden met speciale dieetwensen.