Vetality

Vetality

Als jij op zoek bent naar hoge kwaliteit dieetvoeding voor jouw huisdier ben je bij Vetality op het juiste adres. Vetality gelooft dat gezonde huisdieren, gelukkige huisdieren zijn en dat een blij dier voor een blij baasje zorgt. Daarom hebben zij zich ingezet om hoge kwaliteit dieetvoer voor een goede prijs aan te kunnen bieden. In samenwerking met dierenartsen hebben zij verschillende voedingen ontwikkeld die focussen op honden en katten met diverse onderliggende gezondheidsproblemen. Dit dieetvoer bevat waardevolle ingrediënten met de juiste voedingswaarde om jouw dier zo vitaal mogelijk te houden.

De kernwaarden van Vetality

Zorg en vitaliteit staan bij Vetality hoog in het vaandel, maar ook andere kernwaarden zijn voor Vetality belangrijk. Zo kan het vinden van de juiste dieetvoeding voor jouw hond of kat soms best ingewikkeld zijn. Daarom wil Vetality het voor jou zo makkelijk en helder mogelijk maken, zodat jij altijd zeker bent van wat jij voor jouw huisdier koopt. En een gezond, actief dier, geeft niet alleen energie aan jouw viervoeter of huistijger, maar ook aan jou als baasje. Vanuit dit opzicht wil Vetality jouw huisdier het beste geven.

De voedingen van Vetality

Nieuwsgierig naar wat Vetality te bieden heeft? Vetality heeft 6 verschillende soorten dieetvoer in het assortiment. Deze splitsen zich op in 2 categorieën: honden en katten.

Honden

  • Gastrointestinal Low Fat Dog ondersteunt de spijsvertering en helpt intestinale absorptiestoornissen te verminderen. De brokjes zijn licht verteerbaar, hebben een laag vetgehalte en bevatten extra natrium en kalium. De omega-3 vetzuren helpen gezonde cellen en weefsels te behouden.
  • Hypoallergenic Dog is een volledige, licht verteerbare dieetvoeding voor volwassen honden en pups vanaf 14 weken. Het helpt intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen en de huidfunctie bij een huidaandoening of overmatig haaruitval te ondersteunen. Het voer ondersteunt ook de huid en vacht en draagt bij aan een gezonde spijsvertering.
  • Metabolic & Mobility Dog ondersteunt volwassen honden die overgewicht hebben in combinatie met gewrichtsproblemen. Door de toevoeging van glucosamine, chondroïtine en omega-3 vetzuren ondersteunt dit dieetvoer de gewrichten en helpt bij het verminderen van lichaamsgewicht.

Katten

  • Urinary Cat is een complete dieetvoeding met urineverzurende eigenschappen voor volwassen katten voor het oplossen van struvietsteen en ter vermindering van herhaalde struvietsteenvorming. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde in de urine laag blijft waardoor struvietkirstallen en -stenen oplossen.
  • Renal Adult Cat is een volledig dieetvoeder voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie en ter vermindering van oxalaat- en uraatsteenvorming. Het kan daarnaast ook gegeven worden ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie.
  • Hypoallergenic Adult Cat helpt bij het verminderen van symptomen die veroorzaakt worden door intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. Verder kan deze licht verteerbare voeding gegeven worden ter ondersteuning van de huidfunctie bij een huidaandoening en overmatige haaruitval. Het draagt ook bij aan de optimalisatie van de spijsvertering en ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen in de darmen.

Klik hier als je ons gehele assortiment van dieetvoer voor honden wilt bekijken. Klik hier voor ons dieetvoer voor katten assortiment.