Service
Winkelwagen
Menu

SANIMED Kattenvoer

De SANIMED dieetvoeders zijn ontwikkeld door Prof. Dr. Ir. Anton Beynen en worden geproduceerd door Vobra Special Petfoods B.V. te Veghel. Het bedrijf produceert en distribueert alleen voeders voor honden en katten en heeft sinds 1932 ervaring op het gebied van diervoeding. De dieetvoeders zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale behandeling of voorkoming van diverse aandoeningen. De SANIMED dieetvoedingen kunnen levenslang gegeven worden. SANIMED dieetvoedingen bevatten alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle voerlijnen zijn tevens geschikt voor alle kattenrassen. Het volledige SANIMED aanbod voor katten is onder te verdelen in drie verschillende lijnen. Je hebt de SANIMED Curative en de SANIMED Preventive voerlijnen.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

SANIMED Preventive

Voorkomen is beter dan genezen is een beetje het motto van deze voerlijn. SANIMED Preventive is een uitgebalanceerde gezondheidsvoeding die voldoet aan de bijzondere behoeften van jouw kat. Katten kunnen een aantal voedingsstoffen niet zelf aanmaken. Deze voedingsstoffen noemen we essentiële voedingsstoffen, omdat het lichaam ze wel nodig heeft. De kat zal deze voedingsstoffen via de voeding binnen moeten krijgen. Essentiële voedingsstoffen voor de kat zijn; taurine, gamma-linoleenzuur, arachidonzuur, eicosapentaeenzuur (EPA), docosahexaeenzuur (DHA) en retinol. SANIMED Preventive bevat deze essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Deze voerlijn is opgedeeld in leeftijdscategorieën kitten, adult en senior. Medpets heeft verschillende zakken droogvoer van deze sublijn in het assortiment. Een populaire droogvoeding uit de Preventive lijn is de SANIMED Adult Cat. Dit is speciaal droogvoer voor de oudere kat. Deze samenstelling is zo samengesteld dat het risico op veelvoorkomende ouderdomskwalen, zoals urinewegaandoeningen, nierfalen, harthalen, diabetes, overgewicht, kanker en leveraandoeningen, verminderd worden.

SANIMED Curative

Naast de SANIMED Preventive lijn is er ook de SANIMED Curative lijn. De curative voeding is een dieetlijn opgebouwd uit diëten specifiek samengesteld voor het behandelen van specifieke aandoeningen zoals bijvoorbeeld nierfalen en blaasgruis. Afgezien van het voorkomen van een aandoening, kan het voorkomen dat je kat een specifieke aandoening krijgt. De Curative voerlijn bestaat uit allerlei voedingen die gespecialiseerd zijn in het bijdragen bij een optimale behandeling. Dit voer is geschikt voor alle kattenrassen. Zo heeft Medpets de SANIMED Renal, Liver and Stones Cat in het assortiment. Dit droogvoer is geschikt voor katten met lever- en nieraandoeningen. Maar ook de SANIMED Intestinal Cat ter ondersteuning van de spijsvertering bij katten. Voor elke soort aandoening heeft Medpets een zak SANIMED in het assortiment.