Productafbeelding /1
Product afbeelding van Sanimed Renal Cat

Sanimed Renal Cat

Product afbeelding van Sanimed Renal Cat

Sanimed Renal Cat geeft ondersteuning aan katten met nierproblemen.

   » Meer informatie
3 varianten, vanaf: € 13,25

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 17080 reviews
3 varianten, vanaf: € 13,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Sanimed Renal Cat 1.5 kg. € 15,50
Sanimed Renal Cat 4.5 kg. € 39,25
Sanimed Renal Cat 12x100 gr. pouches € 13,25
Productinformatie

Sanimed Renal Cat geeft ondersteuning aan katten met nierproblemen.

Nierfunctie

De belangrijkste taak van de nieren is het filteren en verwijderen van afvalstoffen uit het bloed. Dit zuiveren van het bloed gebeurt in de zogenaamde nierlichaampjes. Een nier is opgebouwd uit ruim 1 miljoen nierlichaampjes. Bij nierfalen is er een afname van het aantal nierlichaampjes waardoor de nieren onvoldoende functioneren waardoor er onder andere extra lichaamsvocht verloren gaat. Eén van de symptomen van chronisch nierfalen is dan ook dat uw kat veelvuldig plast. Om dit vochtverlies te compenseren gaat uw kat meer en meer drinken. Naast extra vochtverlies wordt door nierfalen het bloed onvoldoende gezuiverd. Uiteindelijk stapelen afvalstoffen (die normaal via de urine worden uitgescheiden) zich op in het bloed, waardoor de kat zich ziek gaat voelen.

Eigenschappen Sanimed Renal

Sanimed Renal bevat een laag fosforgehalte om het verlies van nierlichaampjes te vertragen. het nierfalen wordt zo geremd. Ook het hoge gehalte aan zalmolie in Sanimed Renal vertraagt de afname van nierlichaampjes. Zalmolie is rijk aan Omega-3 vertzuren die de doorbloeding (en dus de filtratie) van de nieren verbeteren en de bloeddruk verlagen. Het eiwitgehalte in Sanimed Renal is laag om de hoeveelheid ureum (afbraakproduct van eiwit) in het bloed te verminderen. Het lage natriumgehalte zorgt ervoor dat de bloeddruk niet te hoog wordt.

Indicaties

  • Chronische nierinsufficiëntie
  • uraat- en cystinestenen

Sanimed Renal is beschikbaar als volledig droogvoer en als volledig natvoer. De producten hebben dezelfde effectieve samenstelling en zijn dan ook volledig uitwisselbaar. Kan voor onbeperkte duur worden verstrekt.

Samenstelling

Droogvoer:dierlijk eiwitextract, rijst, tarwe, gedehydreerd gevogelte, visolie (zalm), maïsgluten, maïs gerst, gedehydreerd lam, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet (gevogelte), aardappeleiwit, gedroogde bietenpulp, aardappelzetmeel, gedehydreerd hemoglobine, mineralen, gist, plantaardig vet, maïsolie, cellulose.
Natvoer (maaltijdzakjes):Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen.

 

Beoordelingen voor Sanimed Renal Cat

Heb je ervaring met Sanimed Renal Cat ? Geef ons dan je mening over dit product.

“niet geweldig”

Door 

Mijn kat is geen groot fan. In eerste instantie at ze het wel, maar dat wordt steeds minder. Ook vind ik het wat te droog. Ik doe er wat warm water overheen zodat het wat smeuiiger wordt. Helaas geen favoriet bij mijn kat.

“Sanimed Renal”

Door 

De poes lust het meteen, gelukkig ! Ze is nu veel beter met deze voeding. Perfect ! ????????????????????????

“Pouches lusten ze niet”

Door 

Mijn katten rennen (letterlijk) weg als ik het ze voorzet. Jammer.

“prima product”

Door 

Wij hebben een Britse korthaar kat van ruim 16 jaar. Heeft altijd goed voeding gehad. (Hils) Sinds een jaar of 3 krijgt ze Sanimed Renal Cat en dat gaat prima. De kat heeft geen noemenswaardige klachten, Dus een prima product. De prijs/kwaliteit verhouding is top.

“De kat lust het”

Door 

De poes lust het

“Dieetvoer”

Door 

Ideaal droogvoer voor mijn nierpatientje. Mijn kat is heel kieskeurig en lust alleen maar het droogvoer van Sanemed. Hij eet dit ondertussen al een jaar en het gaat er nog elke dag vlot binnen!

“Sanimed”

Door 

Ruikt prettig, lekker knapperig.... Vind hij meestal naast veel afwisseling goed om te eten , zachte vacht mede door deze brokjes!

“mr”

Door 

De katten eten het niet graag.

“matig”

Door 

valt niet in de smaak bij meerdere katten... geur en smaak is wel een algemeen probleem bij niersparende voeding ondervinden we.

“een kat op dieet voeding zetten is een ramp !”

Door 

mijn kat is écht kieskeurig !!!moet op dieet door nierproblemen.Wilt alleen 'zijn' voeding en weigert alle andere.Heeft geen vet op overschot en mag niet verder vermageren.Ik vraag mij af wie en hoe iemand kan zeggen 'dit is écht lekkere voeding'.als een kat echt weigert er van te eten , dan moet er toch een 'raar' smaakje aanzitten , niet ????

“kritische kat smult er van!”

Door 

bijzonder goed!

“Zeer goed”

Door 

Mijn kat lust de zakjes nat voer.

“poes lust het wel”

Door 

poes lust het wel

“niet lekker”

Door 

Deze zakjes met nat voor vind mijn kat niet lekker, hij laat ze dan ook staan als ik een zakje in zijn bakje doe, er zit veel rijst doorheen en dat vind hij maar niks. geen aanrader voor kieskeurige katten.

“Gewoon”

Door 

Beide poezen vinden het droogvoer niet lekker terwijl het natvoer wel in de smaak valt

“onze kat 😻 lust het en die is kieskeurig ”

Door 

De kat lust het en daarom zal het wel goed zijn voor haar nieren

“Sanimed renal kat ”

Door 

Een van mijn 4 katten heeft nier problemen , da adviseerde sanimed en nu eten ze alle vier sanimed zowel nat als droogvoer . Tip :ik maak het natvoer altijd smuig door er warm water op te doen en dan los maken met een vork . Door het warme water komen er meer geuren om hoog en dan eten de katten het liever . Plus ze krijgen extra vocht binnen !

“Prima eten n zeer gewenst bij mijn katten”

Door 

Prima eten n zeer gewenst bij mijn katten. Tussendoor iets anders geprobeeerd, maar minder resultaat. Gewoon weer terug naar Sanimed.

“Probaat middel”

Door 

Bij onze kater Pippin werd door de dierenarts nierfalen geconstateerd. Diezelfde dierenarts adviseerde ons om onze kat Sanimed Renal te voeren.
Wij hebben de indruk dat onze kat hier goed op reageert.
De kwaal zal er niet van over gaan maar, we hopen wel hierdoor onze Pippin langer bij ons te mogen houden.
De tijd zal het leren......

“heel goed product”

Door 

dit product heeft mijn katten al heel goed gedaan dus heel goed pruduct ben er erg blij mee goed voor de kat en eten het graag

“Très bons résultats”

Door 

Cookie est en bonne forme et adore les croquettes, très appétantes.

“Slecht product”

Door 

Onze poes wil dit absoluut niet eten, structuur ziet er ook raar uit

“Lekker n goed voor ze.”

Door 

De katten doen het er goed op.

“Te droog”

Door 

Qua geur een van de betere maar de structuur is te droog.

“Wordt door de kat niet gewaardeerd”

Door 

Inhoud is 1 brok paté, geen brokjes. Je moet dus zelf nog aan de slag om het allemaal hapklaar te maken. De jus/gelei ontbreekt. Hier werd de neus ervoor opgehaald dus restant zakjes naar dierenasiel gebracht. Deze komt op de no go lijst van mijn kat.

“vlug beu”

Door 

In het begin mocht mijn kattin dit maar ze was het eigenlijk vlug beu gegeten. Is natuurlijk ook wel een kieskeurige kattin want heb al van alles geprobeerd en alles is ze vlug beu gegeten en sommige merken moest ze helemaal niet hebben

“De kat lust het helaas niet..”

Door 

Ligt wellicht niet zozeer aan het product alswel aan de kat

“zeer goed”

Door 

Door de poes als zeer smakelijk gegeten in vergelijk met ander nierdieet brokjes.

“Sanimed Renal Cat”

Door 

Top product! Onze poes was heel erg vermagerd en de dierenarts stelde nierproblemen vast ( bloedonderzoek ) in juli ll. 5 maanden later en dank zij deze voeding ( droog en nat) op advies van dierenarts is onze poes zichtbaar beter. Ze is 500 gram bijgekomen en dus terug op gewicht. Springt opnieuw overal op en geeft niet meer over.

“brokjes”

Door 

De poes eet het tot nu toe. Maar de verpakking is wel erg groot. Zo blijft het minder lang vers.
De zakjes met nat voer : bah! Zelfs een uitgehongerde kat lustte het niet. Zit nu met voorraad. Heb al met de klantenservice hier contact over gehad. Proefpakjes zou prettig zijn. Terugsturen en evt. korting van leverancier kost teveel tijd.

“Nierdieet brokjes Sanimed”

Door 

Deze brokjes zijn de enige die onze kat wil eten. Dat maakt het voor ons een goed product.

“Sanimed Renal cat zakjes”

Door 

De eerste doos met zakjes die we toegezonden kregen heeft onze nierkat, die een zeer moeilijke eter is, met veel smaak gegeten. Een tijd later nog 2 dozen besteld, deze lust de kat niet. Dit voer ruikt heel anders, niet fris. Ook onze andere katten halen er hun neus voor op. Terwijl ook zij dol waren op de eerst geleverde zakjes.

“Sanimed Renal cat zakjes”

Door 

Wij zijn zeer tevreden over Sanimed Renal voeding in zakjes. Onze oude kater die bijna niets lust en heel moeilijk eet, lust deze voeding graag. Tip: een paar seconden opwarmen in magnetron maakt het nog smakelijker.
De korrels lust hij niet.

“Gewoon Goed !!”

Door 

Dit is het enige nierdieet wat de poes eet - wil eten. Ze doet het er erg goed op.

“Wotrdt tamelijk goed gewaardeerd”

Door 

Afgewisseld met RC, wordt het goed gegeten.

“kker , royal canin.”

Door 

Renal van sanimed vind mijn rode kater niet lekker hij kiest voor royal canin , jammer want qua prijs is sanimed prima !

“prijs is ok”

Door 

Prijs is ok voor dit soort product, maar mijn katten verkiezen royal canin renal, ziet er ook smakelijker uit dan sanimed.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit