Royal Canin Renal

Royal Canin is een specialist voor voedingsconcepten op maat. Daarom is Royal Canin voeding niet alleen geschikt voor de verschillende diersoorten, maar ook afgestemd op de respectievelijke behoeften van honden en katten. Met de optimale voeding is het mogelijk om je huisdier een gezond en lang leven te bieden. Met de juiste voeding is het mogelijk om ziekten te voorkomen of te ondersteunen. Met de productlijn Royal Canin Renal geef je je huisdier een goed verteerbaar voer, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de nierfunctie.

royal-canin-renal

Huisdierenvoeding die de gezondheid bevordert

Royal Canin Renal is een smakelijke dierenvoeding die bijzonder goed is voor dieren met chronische nierinsufficiëntie. De voeding wordt goed verdragen en is gemakkelijk te kauwen, zelfs voor dieren met gingivitis. Royal Canin Renal heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Deze beschermen het lichaam van het dier tegen vrije radicalen en het is ook een effectief middel om verschillende ziekten te voorkomen. Nierproblemen manifesteren zich meestal met verlies van eetlust. De samenstelling van Royal Canin Renal kan helpen de ziekte te verminderen. Eiwitten van hoge kwaliteit en een verlaagd eiwitgehalte helpen de nieren minder te belasten. Desalniettemin is het voer verrijkt met voldoende eiwitten om de dagelijkse behoefte te dekken. Als nierziekten niet worden gediagnosticeerd of behandeld, kan dit mogelijk leiden tot urinevergiftiging bij honden en katten. Royal Canin Renal gaat ook urinestenen tegen. Uit onderzoek is gebleken dat urinestenen vaker voorkomen bij dieren met overgewicht. Royal Canin Renal is ontwikkeld voor deze speciale voedingsomstandigheden en dient ter ondersteuning van de nierfuncties en zorgt voor een goed metabool evenwicht. Bovendien heeft het voer een verlaagd fosforgehalte en heeft het daardoor een extra positief effect.

Voedselomschakeling stap voor stap

Als een hond of kat lijdt aan chronisch nierfalen, is een dieetbehandeling met Royal Canin Renal gunstig om de kwaliteit van leven van je dier te verbeteren en mogelijk het leven te verlengen. Als het dier de neiging heeft om overgewicht te hebben, is een tijdige behandeling met Royal Canin Renal sterk aan te bevelen. Geef de hond en kat voldoende tijd om te wennen aan het gezonde voer om indigestie te voorkomen. Verander geleidelijk van voedsel

Alleen het beste voor de gezondheid van je huisdier

Royal Canin Renal bevat een gezonde samenstelling van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Royal Canin Renal is een complete voeding die perfect is voor een dieet. Omega-3 vetzuren hebben bijvoorbeeld een positief effect op de gezondheid van uw huisdier en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Omega 6 vetzuren zorgen voor een glanzende vacht. Dieetvezels zijn goed voor de darmen en ruwe vezels reguleren de darmwerking van uw huisdier. Calcium is goed voor de botstructuur en het mineraal selenium beschermt de cellen. Vitamine C versterkt het immuunsysteem, foliumzuur bevordert de celvernieuwing en vitamine B1 versterkt het zenuwstelsel. Dit zijn slechts enkele van de vele gezonde ingrediënten in Royal Canin Renal. De best mogelijke geselecteerde voedingsstoffen helpen uw huisdier om tot een goed werkend spijsverteringssysteem te komen.

Evenwichtig en verteerbaar

Royal Canin Renal is geschikt voor alle rassen en glutenvrij. De voeding biedt een hoog energiegehalte en een goede acceptatie. Er worden hoogwaardige eiwitten gebruikt. De voeding voor gezelschapsdieren heeft een ontstekingsremmende werking en draagt bij tot een betere werking van de nieren. Het voer bevat ook eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahenoïnezuur (DHA), langeketen vetzuren. Deze zijn in staat om ontstekingsprocessen in de darm in te dammen en zo de darmgezondheid te bevorderen.

De juiste variëteit voor elke smaak

Verschillende smaken stellen je in staat om de optimale maaltijd voor je huisdier te ontdekken. Of het nu nat of droog is, Royal Canin biedt voldoende varianten om je huisdier een heerlijke maaltijd te geven. Of het nu gaat om kip of varkensvlees, de makkelijk verteerbare en gezonde maaltijd van Royal Canin Renal zal je huisdier het beste geven en bijdragen aan zijn gezondheid. Probeer het vandaag nog uit!