Service
Winkelwagen
Menu

Riverwood Kattenvoer

Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. Dat is waar de complete voerlijn van Riverwood op gebaseerd is.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Riverwood wil het voor iedereen mogelijk maken om niet alleen bewust bezig te zijn met hun eigen voeding, maar ook die van hun huisdieren. Wanneer je de juiste voeding naar binnen krijgt, zal je je sneller fit en vitaal voelen.

Riverwood kattenvoer: Zoals de natuur het bedoeld heeft

Hoge vleespercentages, geen granen en gluten, maar wel verse groenten en fruit én een rijke melange aan kruiden. Dat is wat je kunt verwachten van de producten van Riverwood. In het voer zitten drie verschillende eiwitbronnen. De dieren, waar het vlees van wordt gemaakt om in de voedingen te verwerken, hebben ten alle tijden vrij rond kunnen lopen en de spieren goed kunnen ontwikkelen. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees en daarmee hebben de dieren een dierwaardig bestaan gehad. In plaats van granen of aardappelen als bron van koolhydraten, bevatten de voedingen van Riverwood gele erwten. Deze koolhydraten worden namelijk langzaam afgebroken, wat beter is voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bestaan de producten uit een uitgebalanceerde selectie van groenten en fruit om te zorgen dat jouw huisdier voldoende vitaminen binnenkrijgt. Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen komen niet voor in de producten van Riverwood.

Assortiment Riverwood kattenvoer

Omdat niet elke kat hetzelfde is, biedt Riverwood verschillende soorten kattenvoeding aan, zodat jouw pluizige vriend alleen de beste voeding krijgt! Het kattenvoer onderscheidt zich door een hoog vleesgehalte in veel verschillende smaken. Omdat het vlees afkomstig is van ‘vrije uitloop’ dieren is de smaak en kwaliteit op zijn best! Wanneer je kat lekker buiten kan rondlopen heeft hij meer energie nodig om te jagen. Hiervoor is er Riverwoord Cat Outdoor. Mocht jouw kat lekker binnen wonen heeft zij dus minder energie nodig. Hiervoor is er de Riverwood Cat Indoor variant! Maar ook voor gesteriliseerde katten of grote kattenrassen is er een speciale voeding! Namelijk Riverwood Sterilised of Riverwood Cat Large. Genoeg keuze dus! Neem een kijkje op deze pagina voor het gehele aanbod.

Riverwood kattenvoer bestellen

Riverwood kattenvoer bestellen doe je eenvoudig bij Medpets! Zowel voor kittens, volwassen katten als senior katten hebben we Riverwood kattenvoer in ons assortiment.