Renske

Renske

Het merk Renske gelooft in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken en te houden. Daarom zijn alle voedingen van Renkse van natuurlijke en verse ingrediënten geproduceerd. Met de producten van Renske kan jij jouw hond, kat, pup of kitten op een gezonde manier verwennen met een overheerlijke maaltijd.

Verse ingrediënten

In het nat -en droogvoer van Renske is het hoofdingrediënt vers vlees of vis. Vaak wordt dit gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen. Renske heeft veel verschillende smaken voeding. Hierdoor kun jij jouw hond of kat een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd aanbieden.

Renske Graanvrij

Medpets heeft ook Renske Graanvrij voor honden in haar assortiment. Dit is speciale voeding voor gevoelige honden. Renske Super Premium Graanvrij is een graanvrije hondenbrok die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken. Er is ook graanvrij natvoer van Renske Vers Vlees Graanvrij. Deze overheerlijke natte maaltijd bevat geen granen en is aangevuld met verschillende moestuingroenten en smakelijke kruiden.

Renske Biologisch

Renske heeft ook verschillende biologische producten voor honden en katten. Deze voeding bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Voor honden is er Renske Biologisch Vers Vlees in kuipjes natvoer of een worst. De katten kunnen verwend worden met Renske Kat Biologisch Vers Vlees.

Renske

Variatiepakket

Als je kennis wilt maken met het merk Renske, kun je een Renske Variatiepakket als introductiepakket aanschaffen. De variatiepakketten zijn er voor hond, kat, pup en kitten. Het pakket is gevuld met overheerlijk voer en snacks. Je hebt voor een hond het Renske Variatiepakket Hond en voor katten het Renske Variatiepakket Kat. Er is ook aan de kleintjes gedacht, want er is ook een Variatiepakket Puppy en een Renske Variatiepakket Kitten.

Supplementen

Buiten diervoer voor honden en katten heeft Renske ook verschillende natuurlijke voedingssupplementen met omega-3. Medpets heeft verschillende supplementen van Renske in haar assortiment, waaronder de Renske Gold Dust 3 Spier/Gewricht. Dit is een voedingssupplement voor spieren en gewrichten. Is jouw hond of kat gespannen? Dan kan de Renske Golddust 2 Angst/Stress een uitkomst bieden in spannende tijden.

Toon filters