Service
Winkelwagen
Menu

Prins Kattenvoer

Prins staat bekend om de 100% natuurlijke voeding op maat voor jouw trouwe huistijger! Dit familiebedrijf is al meer dan 50 jaar elke dag bezig om jouw kat te voorzien van het beste kattenvoer. Hierbij heeft Prins als doel: Quality first. Hierbij wil Prins verder gaan dan alleen een keurmerk behalen. Ze doen er alles aan om jouw kat de beste, gezondste en lekkerste voeding voor te schotelen. Zo heeft Prins diverse voedingen ontwikkeld, die aansluiten op de specifieke behoeften van jouw kat. Is jouw kat al een jaartje ouder of is jouw kat gecastreerd/gesteriliseerd? Bij Prins vind je altijd de juiste voeding. Het Kattenvoer van prins is onderverdeeld in vijf verschillende lijnen. Hieronder laten we je kennis maken met de verschillende productlijnen van Prins!

Meer informatie

1 - 23 van 23 Producten

Prins VitalCare

Voor de Prins VitalCare lijn zijn er diverse soorten kattenvoer ontwikkeld die afgestemd zijn op de leefstijl van jouw kat. Zo vind je hier speciaal voer voor gesteriliseerde katten en senior katten. Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering? Kies dan voor de Prins VitalCare Cat Sensitive Hypoallergic! Ook voor katten met bewezen blaasgruis heeft Prins speciaal voer ontwikkeld, namelijk de Prins VitalCare Struvite. Dit kattenvoer heeft urineverzurende eigenschappen, waardoor de pH-waarde van de urine verlaagd wordt. Daarnaast draagt het lage magnesiumgehalte bij aan het oplossen van struvietkristallen.

Prins NatureCare

Ben jij op zoek naar een smakelijke vleesmaaltijd voor jouw kat? Bij Prins vind je smakelijk vlees in de vorm van blikvoer of een worst. Deze voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken, namelijk kalkoen, kip, lam, zalm en garnalen. De voedingen van NatureCare zijn graanvrij en verrijkt met ingrediënten die extra ondersteuning geven aan jouw kat.

Prins Fit Selection

De prins Fit Selection Cat Mix is een knapperige kattenbrok voor volwassen katten tot 8 jaar oud. Deze kattenvoeding draagt bij aan een evenwichtige darmflora en een goede conditie van de vacht. De brokjes in dit voer hebben verschillende vormen, namelijk een neusje, een visje en een ringetje. Zo wordt jouw huistijger gestimuleerd om goed te kauwen. Hierdoor is dit voer extra geschikt voor katten die normaal gesproken (te) snel eten.

Prins TotalCare

Prins TotalCare is smakelijk diepvries vers vlees voor jouw huistijger. Dit rauwe vlees draagt bij aan een gezond maag-darmkanaal en is daarnaast goed verteerbaar. Dit kattenvoer bestaat voor 95% uit vers vlees, zoals rund, kip en schaap. Doordat het vlees verrijkt is met zalmolie en zonnebloemolie, zal jouw kat zeker genieten van deze smakelijke maaltijd.

Prins Train & Care

De Train & Care van Prins is een smakelijke paté voor katten. Deze créme is 100% tarwe(gluten)vrij en hypoallergeen, waardoor deze ook geschikt is voor de gevoelige eters!