Service
Winkelwagen
Menu

Orijen Kattenvoer

Orijen is een topmerk van het bedrijf Cat & Dog Petfoods. Cat & Dog Petfoods is onder anderen bekend van het merk Acana. Honden en katten zijn van nature carnivoren met een behoefte aan voeding rijk en gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden. Orijen speelt hier op in door in 2013 Orijen Whole Prey en Died Freeze op de markt te brengen.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Whole Prey

In tegenstelling tot de gewone Orijen bevat Whole Prey verse ingrediënten, eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg. Daarnaast zit er in Whole Prey vers orgaanvlees, zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens. De producten van Orijen worden gemaakt met 80% vlees, 20% fruit en groenten en geen granen. Een smakelijk voeding uit deze voerlijn is de Orijen Adult Dog Whole Prey. Orijen wilt met dit voer het natuurlijke dieet van wilde katten / honden nabootsten. Gezonde biologische ingrediënten om in de natuurlijke behoefte van honden en katten te voorzien.

Freeze Dried

Naast Whole Prey heeft Orijen ook een lijn met gevriesdroogde voeding en treats. De ingrediënten van dit Freeze Dried voer worden gedurende achttien uur ingevroren. Hierbij daalt de temperatuur in de vriezer tot -50°C. Tijdens dit proces bevriest en verdampt het water in de ingrediënten zonder dat er belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Een voorbeeld van een Freeze Dried voeding is de Orijen Dog Treats Freeze Dried Whole Prey. Orijen heeft ook verschillende honden- en kattentraktaties van de Freeze Dried voerlijn.

Voeding

Katten zijn carnivoren en dat betekent dat ze behoefte hebben aan vlees en vis en hebben slechts kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden nodig. Orijen bootst dus het natuurlijke dieet van de kat na. Jouw kat krijgt dan met het voer van Orijen dezelfde voedingsstoffen binnen als dat van wilde katten. Orijen maakt diervoeding volgens het Biologically Appropriate-principe. Dit kattenvoer bestaat dus uit 100% natuurlijke ingrediënten, die ook goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Daarnaast bevat de voeding van Orijnen, net zoals Acana, geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen.

Kenmerken Orijen kattenvoer

  • Verse ingrediënten
  • Rijk aan proteïne en natuurlijke voedingsstoffen
  • Calorie- en koolhydraatarm
  • Bevat geen granen