Service
Winkelwagen
Menu

Orijen Hondenvoer

Orijen is één van de merken van het bedrijf Cat & Dog Petfoods. Zo heeft Cat & Dog Petfoods ook het bekende merk Acana. Honden en katten zijn van nature carnivoren met een behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Orijen speelt hier op in door in 2013 Orijen Whole Prey op de markt te brengen. In tegenstelling tot de gewone Orijen bevat Whole Prey verse ingrediënten zoals eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg. Daarnaast zit er in Whole Prey vers orgaanvlees, zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens. De producten van Orijen worden gemaakt met 80% vlees, 20% fruit en groenten en geen granen. Medpets zelf heeft de Whole Prey en de Freeze Dried lijn van Orijen in het assortiment.

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

Whole Prey

In tegenstelling tot de gewone Orijen bevat Whole Prey verse ingrediënten, eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg. Daarnaast zit er in Whole Prey vers orgaanvlees, zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens. De producten van Orijen worden gemaakt met 80% vlees, 20% fruit en groenten en geen granen. Dit heerlijke voer heeft Medpets in het assortiment en een populaire voeding van de Whole Prey lijn is de Orijen Six Fish Dog Whole Prey. Dit smakelijke voer is 100% natuurlijk en bevat verse zoet- en zoutwater vissen. Deze verse vis zit vol met gezonde voedingsstoffen. De voedingen uit deze lijn zijn er om het natuurlijke dieet van honden na te bootsen. Honden zijn van nature carnivoren en dit voer bootst dat op een goede manier na.

Freeze Dried

Naast Whole Prey heeft Orijen hondenvoer ook een lijn met gevriesdroogde voeding en snacks. De ingrediënten van dit Freeze Dried voer worden gedurende achttien uur ingevroren. Hierbij daalt de temperatuur in de vriezer tot -50°C. Tijdens dit proces bevriest en verdampt het water in de ingrediënten zonder dat er belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Medpets heeft een aantal producten van deze voerlijn in het assortiment. Orijen Dog Treats Freeze Dried Whole Prey zijn lekkere beloningen voor je hond. Deze traktaties zijn beschikbaar in 9 verschillende smaken. Het vriesproces heeft ervoor gezorgd dat het langer houdbaar is, zonder dat belangrijke voedingsstoffen verloren zijn gegaan.

Kenmerken Orijen hondenvoer

  • Verse ingrediënten
  • Rijk aan proteïne en natuurlijke voedingsstoffen
  • Calorie- en koolhydraatarm
  • Bevat geen granen