Service
Winkelwagen
Menu

Voer voor Knaagdieren

Medpets beschikt over een uitgebreid assortiment aan voer voor knaagdieren en andere kleindieren. Ieder voer is specifiek toegespitst op een bepaalde diersoort. Er is geruime keuze uit voeding voor cavia’s, chinchilla’s, gerbils, degoes, fretten, muizen, ratten en hamstervoer. Het is belangrijk dat jouw knaagdier de essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt door middel van uitgebalanceerde voeding. Voor welk type voeding je kiest is afhankelijk van diversen factoren zoals diersoort en leeftijd.

Meer informatie

1 - 24 van 59 Producten

Voeding

Er is een geruime keuze aan gezonde voeding voor jouw knaagdier of kleindier. Naast de vervulling van de basisbehoefte die voeding als functie heeft, bevat voeding vaak een extra ondersteuning voor het dier. Zo is er voeding ter ondersteuning van de tandslijtage of verrijking van voeding met diverse vitaminen en mineralen.

Selectief eetgedrag

Het kan voorkomen dat knaagdieren enkel de smakelijke stukjes voeding uit de voermix opeten. Om dit selectieve eetgedrag te voorkomen kan er homogene voeding worden gegeven. Deze voeding bestaat uit één soort brok of pellet. Zo kan het dier niet alleen de smakelijke stukjes voer er tussenuit eten. De homogene voeding betreft compleet voer, zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw knaagdier te weinig essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt.

Snacks

Naast voeding heeft Medpets ook snacks voor knaagdieren en andere kleindieren in het assortiment. De snack kan dienen als een lekkere traktatie of als een gezonde snack tussendoor. Snacks vormen een aanvulling op een goed uitgebalanceerd dieet.