Service
Winkelwagen
Menu

Adventskalender voor Kleindieren

Tel de dagen af tot kerst, samen met je kleindier, met een speciale adventskalender. Met een adventskalender voor kleindieren betrek jij je huisdier bij de feestdagen. In aanloop naar kerstmis geef jij je kleindier elke dag heerlijke traktatie.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Hoe werkt een adventskalender voor kleindieren

Een adventskalender heeft heel veel deurtjes. Elke dag naar aanloop tot Kerstmis mag er een deurtje geopend worden. Achter een deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor je lieve kleindier. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkers er verstopt zit achter het deurtje.

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder de Trixie Adventskalender Kleindier. Deze adventskalender voor kleindieren van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Kleindier ook de Trixie Premio Adventskalender Hond en de Trixie Adventskalender Kat Premio. De voorzijde van deze adventskalenders zijn voorzien van een prachtige foto.

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!