Hondenfietskar & Hondenfietsmand

Ga jij graag fietsen met jouw hond? Dan wil je dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen. een hondenfietskar is ideaal om langere afstanden met je hond af te leggen. Dit kan natuurlijk ook zijn omdat je hond op leeftijd is of gezondheidsproblemen/blessure heeft. In het assortiment van Medpets vind je verschillende honden fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels en hondenbuggy's om een veilige en comfortabele rit te kunnen maken. Let bij de keuze van een hondenkar goed op de grootte en gewicht van je hond, niet elke fietskar voor je hond is geschikt voor elk type rashond. Naast hondenfietskarren zijn er hondenfietsmanden, draagtassen en hondenbuggy’s. Deze innovatieve producten zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een comfortabele oplossing tijdens het vervoeren van je hond.

Fietskar hond

Met een hondenfietskar kun jij jouw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om jouw viervoeter in te vervoeren en de meeste honden vinden het nog leuk ook! Je kunt de hondenkar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Een hondenfietskar heeft een brede wielbasis, waardoor het stevig en betrouwbaar is. Dankzij de meegeleverde reflectors wordt de kar goed gezien. Met een fietskar kunnen jij en jouw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist je dat een grote hondenfietskar tot wel 45 kg hondengewicht kan vervoeren? Zie bijvoorbeeld Croozer fietskar. Zo krijg je niet alleen kleine honden mee, maar ook grote honden! Jouw hond zal altijd comfortabel en droog zitten tijdens fietstochten.

Fietsmand hond

Voor de kleine viervoeters heeft Medpets verschillende hondenfietsmanden in het assortiment. Op deze manier kan je makkelijk op pad gaan en jouw lieve hond meenemen. Medpets heeft verschillende manden voor je hond in het assortiment die je aan het stuur kunt plaatsen zoals de Dogrider of op de bagagedrager. Deze fietsmanden zijn in allerlei vormen, materiaalsoorten en maten. Zo zijn er vele mooie rieten hondenfietsmanden en fietsmanden gemaakt van duurzaam EVA materiaal, zoals de Trixie Hondenfietsmand Eva. De fietsmand wordt geleverd inclusief regenkap en kussen. Zo zit jouw hond lekker droog tijdens regenachtige dagen!

Fietsbeugels

Een grote angst voor veel hondenbaasjes is dat de hondenlijn verstrikt raakt in de spaken of om de trapper. Dit kun je voorkomen met een fietsbeugel. Deze fietsbeugel zorgt ervoor dat jouw viervoeter op een veilige manier naast de fiets kan lopen.

Toon filters