Hondenfietsmanden en Fietskarren

Ga jij graag fietsen met jouw hond? Dan wil je dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen. In het assortiment van Medpets vind je verschillende fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels om een veilige en comfortabele fietsrit te kunnen maken.

Fietsmanden

Voor de kleine viervoeters heeft Medpets fietsmanden in het assortiment. Op deze manier kan jij makkelijk op pad gaan en jouw lieve hond meenemen. Medpets heeft verschillende fietsmanden in het assortiment die je aan het stuur kunt plaatsen of op de bagagedrager.

Fietsbeugels

Een grote angst voor veel hondenbaasjes is dat de hondenlijn verstrikt raakt in de spaken of om de trapper. Dit kun je voorkomen met een fietsbeugel. Deze fietsbeugel zorgt ervoor dat jouw viervoeter op een veilige manier naast de fiets kan lopen.

Fietskarren

Met een fietskar kun jij jouw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om jouw viervoeter in te vervoeren. Je kunt de kar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Met een fietskar kunnen jij en jouw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist je dat een grote fietskar tot wel 40 kg hondengewicht kan vervoeren?

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten