Service
Winkelwagen
Menu

Autostoel hond

Neem jij je trouwe viervoeter het liefst overal in de auto mee naartoe? Denk dan eens aan een speciale autostoel voor je hond. Met een autostoel kan je namelijk voorkomen dat je hond rondspringt op de achterbank of passagiersstoel en kan je hem of haar beter in de gaten houden. Zo kunnen jij en je hond samen op een veilige manier genieten van een heerlijke autorit.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Veilig van a naar b

Wanneer je met de auto op pad gaat en je hond meeneemt staat veiligheid voorop. Met een autostoel creëer je een veilige plek voor je hond in de auto. Het is dan ook van belang om hier goed op te letten, wanneer je een autostoel aanschaft. Let er ook op dat de autostoel het gewicht van je hond goed aankan, dit kan namelijk verschillen per stoel. Zo hebben we bij Medpets bijvoorbeeld de Kurgo Skybox Booster Seat. Deze veilige en handige autostoel bevat een musketonhaak die je aan het harnas van je hond kan bevestigen. Daarnaast zal de Airbag bij een botsing niet afgaan, doordat er geen gewicht tegen het zitvlak van de stoel aandrukt. De Skybox kan een gewicht van 14 kg dragen.

Multifunctioneel

Sommige autostoelen zorgen er niet alleen voor dat je hond onbezorgd naar buiten kan kijken tijdens een toertje, maar hebben ook nog eens handige opbergruimtes. Zo heb je bijvoorbeeld de Trixie Autostoel met Opbergvak. Zoals de naam al verklapt, heeft deze autostoel ook een handig opbergvak. Hierin kan je allerlei handige spulletjes meenemen zoals de riem, snackjes en drinkwater. Handig toch?