Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Hill's Kattenvoer

Meer informatie

1 - 24 van 87 Producten

Het verhaal van Mark Morris

Het verhaal van Hill’s begint in 1939 met het verhaal van dierenarts Mark Morris. Hij was er van overtuigd dat huisdieren met bepaalde gezondheidsproblemen beter behandeld zouden kunnen worden met behulp van zorgvuldig samengesteld voer. Een bekend citaat van deze man is: ”Neem de gezondheidszorg voor huisdieren net zo serieus als dat van onszelf”. Hij zag een verband tussen slechte voeding en gezondheid bij huisdieren. Met dit in gedachte ontwikkelde Mark Morris dierenvoeding die significant beter was dan andere dierenvoeding uit die tijd. Een bekend voorbeeld uit die tijd was de blindengeleidehond Buddy. Het baasje van Buddy vertelde aan Mark Morris dat zijn vriend last had van nierproblemen. Mark wist dat veel dierenvoer uit die tijd veel fosfor en eiwit bevatte voor een betere smaak. Deze stoffen zijn op hun beurt weer slecht voor de nieren. Dus begon hij met de ontwikkeling van voer dat weinig zout bevatte, maar toch smakelijk was. Dit leidde tot de Hill’s Prescription Diet K/D lijn. De eerste voerlijn van Hill’s die speciaal gericht was op nierproblemen. Na deze lijn volgde er nog meer voerlijnen met elk zijn eigen doelen.

hills-kattenvoer

Hill’s Prescription Diet

Speciaal voor zieke huisdieren heeft Hill’s, Feline Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment therapeutische voeding. Klinische tests hebben bewezen dat deze voeding de gezondheid van jouw kat kan herstellen. Hill’s Prescription Diet is niet in de winkel te koop, maar wel bij Medpets online te bestellen, hiervoor moet er een akkoord gegeven worden op de disclaimer. In principe bevat deze voerlijn verschillende voedingen die een ondersteunende werking hebben voor katten die last hebben van de urinewegen, huid, vacht, lever, maag- en darmstelsel, gewrichten, overgewicht en een voedselallergie. Een bekende kattenvoer van Hill’s uit deze voerlijn is de Hill’s k/d Kidney Care – Prescription Diet – Feline. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor katten met nieraandoeningen.

Hill’s Science Plan

Deze voerlijn legt de focus op voedingen die perfect in balans zijn en zo bijdragen aan een optimale gezondheid. Dit voer is voor alle leeftijden. Dit is zeer hoogwaardige voeding met klinisch bewezen voordelen. Elk voer uit deze lijn is een resultaat van jarenlang onderzoek. Gemaakt met de beste, fijnste, kwalitatief goede en natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige conserveermiddelen. Dit voer is erg smakelijk en zorgt ervoor dat jouw kat voer binnenkrijgt dat een ondersteunend effect heeft op de gezondheid. Een lekker voorbeeld van een droogvoer uit de Science Plan lijn is de Hill’s Science Plan – Feline Adult – Chicken/Poultry. Dit voer is samengesteld om een optimale gezondheid van je kat te ondersteunen. Bevat heerlijke kip met wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten, magere eiwitten en omega 3-vetzuren.

Hill’s Ideal Balance

Deze voerlijn bevat 100% gebalanceerde voeding voor katten van een bepaalde leeftijdscategorie. Voedingen uit deze lijn bevatten een perfect balans tussen eiwitten, vetten, mineraalstoffen en vezels. Ideaal om jouw gezonde kat, gezond te houden, door gebalanceerd voer te geven. Het is een simpel principe; niet te veel of te weinig van belangrijke voedingsstoffen. Een populaire droogvoeding uit deze lijn is de Hill’s Ideal Balance – Feline Adult No Grain – Chicken. Dit droogvoer bestaat uit heerlijke kip en aardappelen zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Dit voer ondersteunt de algehele gezondheid van je kat en is tevens erg lekker van smaak.

Hill’s kattenvoer kopen

Hill’s kattenvoer kopen doe je eenvoudig bij Medpets. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Hill’s kattenvoer. Voor katten met nieraandoeningen, of katten die last hebben van de urinewegen, huid, vacht, lever, maag, darmen of gewrichten. Ook vind je Hill’s kattenvoer voor alle leeftijden met een ondersteunend effect op de gezondheid van je kat. Hill’s kattenvoer is smakelijke voeding voor elke kat!