Service
Winkelwagen
Menu

Happy House

Natuurlijk is het belangrijk dat je huisdier zich net zo thuis voelt als jijzelf. Happy-House maakt hiervoor de mooiste producten, zowel voor je huisdier als voor jou.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

De producten bevatten design en sfeer en zijn mooi een comfortabel om je hond of kat nèt dat beetje extra te bieden. Niet alleen geeft dit extra comfort voor je huisdier, maar ook geeft het nog een leuke toevoeging aan je eigen interieur. Zo verkoopt Happy-House decoratieartikelen, stijlvolle sieraden en zelfs servies waar je je hond of kat altijd in terug zult vinden. De missie van Happy-House is om mooie producten op de markt te brengen die nèt dat beetje extra in de woonkamer brengen. Voor de ontwikkeling van deze producten heeft Happy-house een jong en gedreven team van designers en stylisten die zich bezig houden met het vertalen van de laatste modetrends naar de producten. Het design team moet 100% tevreden zijn met het ontwerp om er de naam Happy-House aan toe te kunnen kennen, hiermee waarborgt Happy-House exclusiviteit en kwaliteit.

Hondendekens

De hondendekens van Happy-House zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. De Classic, Modern of Luxe hondendeken. Deze zijn deze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat voor iedere viervoeter de bijpassende deken te krijgen is.

Kattenmanden

De leukste slaapplek voor je kat is de Happy House Kattenmand. Deze ovale kattenmanden zijn kleurrijk en gemaakt van sterk polyester. De kattenmand is te krijgen in taupe, koeienprint en in het grijs.

Afscheid

Afscheid nemen van een huisdier is nooit leuk. Met de gedenkstenen en fotolijstjes van Happy-House kun je het verlies van je viervoeter een mooi plekje geven.