Service
Winkelwagen
Menu

Groene Os Tekenverwijderkaart

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 7,05
(€ 7,05 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Groene Os Tekenverwijderkaart

  De teek is een kleine, spinachtige parasiet met zes poten en een soort zakvormig achterlijf. Teken laten zich vaak vanuit struiken op uw hond, kat of op u vallen. De teek graaft zichzelf als het ware in de huid en zuigt zich vol met bloed. Eenmaal gevuld laat de teek vaak vanzelf los. Wanneer de teek wel vastzit, kunt u de tekenkaart van Groene Os gebruiken. Met deze kaart ter grootte van een bankpas verwijdert u gemakkelijk teken bij uw hond, kat of bij uzelf. Door het handige formaat is de tekenverwijderkaart makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee.

  Gebruik

  De tekenkaart heeft twee inkepingen: één voor volwassen teken en één voor kleine teken. Deze kleine opening kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van bijenangels. Om de teek te verwijderen, schuift u de opening onder het lichaam van de teek. Vervolgens tilt u de kaart op waardoor de teek loslaat. De plek waar de teek heeft gezeten kunt u schoonmaken met een druppel Groene Os All-Septicum - Hond/Kat.

  Advies

  Teken kunnen ziektes overbrengen op mens en dier. Uit voorzorg kunt u de teek bewaren. Wanneer er zich klachten voordoen, kunt u de teek laten onderzoeken op ziektes. Noteer ook de datum en de plek waar de teek is opgelopen. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw dierenarts.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Groene Os Tekenverwijderkaart ervaringen
 • SUPER DING, ZO BLIJ DAT IK HEM BESTELD HEB!
  Door Jeanette, maandag 30 mei 2022

  Echt een super goed werkend kaartje, je schuift de teek erin, trekken, klaar! Geen gedoe meer met tangen en afbreken van de teek, gewoon heel snel en simpel... Echt een aanrader!

 • Handig kaartje
  Door Lonneke, zaterdag 20 juli 2019

  Geen gepriegel met tangen of lussen om de teek te grijpen. Je schuift de teek er gemakkelijk uit wat echt fijn is bij een spartelende hond. Kaart past in portemonnee/telefoonhoesje en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.

 • Nog niet gebruikt
  Door Astrid, dinsdag 11 juli 2017

  Moet nog gebruikt worden dus eigenlijk nog geen mening.is wel handig formaat om mee te nemen.