Groene Os

Groene Os

Groene Os heeft natuurlijke voedingssupplementen en uitwendige verzorgingsproducten voor dieren. Groene Os maakt producten voor diereigenaren die het welzijn van hun hond, kat of paard met natuurlijke middelen willen ondersteunen. De producten van Groene Os werken in op de aandoening en op de achterliggende (fysieke en niet-fysieke) oorzaken.

Groene Os heeft producten voor paarden, honden en katten. De verschillende supplementen en verzorgingsproducten zijn geordend in verschillende categorieën:

Huid en vacht

Groene Os heeft een groot assortiment aan supplementen en verzorgingsproducten voor de huid en vacht. Zo ondersteunen de supplementen Trias Omega en Vachtkruiden de huid en vacht. Daarnaast heeft Groene Os ook verzorgingsproducten voor de vacht, zoals Groene Os Zuiver Shampoo en Groene Os Vacht Voeding.

Spijsverteringsstelsel

De spijsvertering van je hond, kat of paard kan soms ook ondersteuning gebruiken. Zo zorgt Groene Os Maagcompositum voor een goede maagfunctie en gezonde spijsvertering. Groene Os Darm Compositum bevordert een gezonde darmwerking doordat het helpt de ontlasting dikker en zachter te maken.

Immuunsysteem

De weerstand van je dier is niet altijd optimaal. Ter ondersteuning kan je Groene Os Multivitaminen en Mineralen Complex geven. Dit poeder helpt bij het behoud van een goed afweersysteem waardoor het ook ideaal is voor ouder wordende dieren. Al-Septicum is een aanvullend diervoeder dat ook bijdraagt aan een goede weerstand en afvalstoffen afvoert.

Gewrichten, spieren en botten

Voor het behoud van soepele gewrichten en spieren heeft Groene Os ook verschillende supplementen en verzorgingsproducten. Zo kan Groene Os Spier Herstel gebruikt worden voor spierherstel na fysieke inspanning en ondersteunt Pees Compositum de pezen en gewrichten van je dier.

Luchtwegen

De luchtwegen kunnen ondersteund worden door Groene Os Luchtweg Compositum. Dit middel heeft een verzachtende invloed op het slijmvlies en de luchtwegen. Als jouw dier een pollenallergie heeft, kan Scutellaria Tinctuur verlichting bieden.

Gedrag en hormonen

Als jouw hond, kat of paard snel gespannen is, heeft Groene Os verschillende supplementen ter ondersteuning in spannende situaties. Groene Os CBDier is een supplement dat CBD bevat in hennepzaadolie. Dit stofje helpt jouw dier te ontspannen in spannende situaties.

Blaas en nieren

Groene Os Blaas-Nier Compositum ondersteunt de blaas en nieren. Dit supplement bestaat uit verschillende kruiden en draagt bij aan een goede vochthuishouding en een gezond milieu in de blaas en nieren. Groene Os Drainage Compositum bevordert de inwendige reiniging van jouw dier. Zo heeft het een positieve invloed op de nieren.

Hoeven en benen / Nagels en poten

Voor een goede doorbloeding van de hoef en een gezonde hoornontwikkeling kan Groene Os Hoef Compositum ingezet worden. Groene Os Multi Milk is een massagelotion die speciaal ontwikkeld is voor het bewegingsapparaat. Het heeft een verwarmende en ontspannende werking.

Toon filters