Doctor Bark Cabrio Blanket
Doctor Bark Cabrio Blanket
Doctor Bark Cabrio Blanket
Doctor Bark Cabrio Blanket

Doctor Bark Cabrio Blanket

Met de Cabrio Blanket van Doctor Bark beschermt u de achterbank, voorstoelen en zijkanten in uw auto wanneer uw hond meereist. De wasbare deken is speciaal ontwikkeld voor de 2-deurs auto en verkrijgbaar in drie maten: S, M en L.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Doctor Bark Cabrio Blanket

De Cabrio Blanket van Doctor Bark is geschikt voor 2-deurs auto's en cabrioletten. De deken beschermt de achterbank, achterkant van de voorstoelen en zijkanten van uw auto tegen haren, krassen en vlekken wanneer uw hond mee op reis gaat. Om uw hond uit te laten stappen, kunt u de zijkant openritsen. De zachte deken is gevoerd met een ademende stof en verkrijgbaar in drie maten. De Blanket is voorzien van een opening waardoor u uw hond aan de gordel kunt koppelen. De Cabrio Blanket kan op 95 graden in de wasmachine gewassen worden. Voor bescherming van de gehele of een deel van de achterbank is er de Doctor Bark Car Seat Blanket. Voor de bijrijdersstoel is er de Doctor Bark Front Seat Blanket.

Maten

  • S – 110 x 50 x 50 cm
  • M – 120 x 50 x 50 cm
  • L – 130 x 50 x 50 cm

Kleur

Grijs

Wat als de Doctor Bark Blanket niet goed is?

Om te controleren of de Doctor Bark Blanket goed is, mag u de deken uit de verpakking halen en in de auto monteren. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4208
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Doctor Bark Cabrio Blanket ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling