Catit Senses Super Roller Circuit
Catit Senses Super Roller Circuit

Catit Senses Super Roller Circuit

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Super Roller Circuit is een uitdagend en interactief spel van Catit Senses. Uw kat duwt de bal door de tunnel. Door de wisselende hoogtes gaat de lichtgevende bal steeds sneller.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Catit Senses Super Roller Circuit

De baan van het Super Roller Circuit bestaat uit acht losse tunneltjes en een lichtgevende bal. Hierdoor kunt u de baan steeds een andere vorm geven of combineren met de andere producten van Catit Senses. De rollende bal stimuleert de speelsheid en het jachtinstinct van uw kat. De tunnels hebben langwerpige gaten waardoor uw kat het balletje kan zien. Wanneer uw kat de bal door de baan duwt, gaat deze sneller door de wisselende hoogtes in het circuit. De verlichting in de bal gaat automatisch aan bij beweging en uit wanneer hij stilligt. Het Super Roller Circuit is makkelijk op te bouwen dankzij het zogenaamde klik-systeem en heeft een lengte van ongeveer 190 centimeter. Mocht de bal verloren zijn gegaan of wilt u meerdere ballen op het circuit dan zijn deze hier verkrijgbaar.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eigenschappen

  • Op te bouwen in verschillende vormen
  • Met lichtgevende bal
  • Makkelijk in elkaar te zetten
Product ID: 3994
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Super Roller Circuit ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling