Catit Senses Massage Centre
Catit Senses Massage Centre
Catit Senses Massage Centre

Catit Senses Massage Centre

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Catit Senses Massage Centre biedt uw kat verschillende massage-elementen. Zo zijn er massageborstels voor het gezicht en de rug, een ribbeltjesmassage voor de kop en hals en een nop om het tandvlees van uw kat te masseren. Het Massage Centre van Catit Senses kan los of in combinatie met andere Catit Senses speelelementen gebruikt worden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Catit Senses Massage Centre

De meeste katten vinden het heerlijk om gekrabt en gemasseerd te worden of ergens tegenaan te schuren. Het Massage Centre van Catit Senses biedt ze deze mogelijkheid. Dit apparaat is uitgerust met verschillende massagemogelijkheden. Zo zijn er massageborstels voor het lichaam om de gezichts- en rugklieren te stimuleren. Daarnaast is er de ribbeltjesmassage voor het wrijven van de kop, hals en het gezicht. Het Catit Senses Massage Centre is ook uitgerust met een nop om het tandvlees van uw kat te masseren. Dit kan bijdragen aan het reinigen van de tanden en het tandvlees. Het massageobject is rondom voorzien van acupressuurmat welke de poten van uw kat door middel van drukpuntmassage masseert. U kunt het Massage Centre extra aantrekkelijk maken voor uw kat door er catnip over te strooien.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplek, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmetingen

ca. 24 x 24 x 8 cm

Product ID: 3993
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Massage Centre ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling