Service
Winkelwagen
Menu

Carnilove Hondenvoer

Carnilove gelooft in natuurlijke balans en gaat daarom terug naar de oorsprong van de hond. Ze maken daarom veel gebruik van vers vlees en andere natuurlijke producten. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar ook voor tal van andere voordelen. Hieronder vertellen we je graag meer over de verschillende lijnen hondenvoer van Carnilove, zodat ook jij een voer vindt dat bij jouw viervoeter past!

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

True Fresh

De Carnilove True Fresh lijn is speciaal samengesteld om bij de natuurlijke bron van de voeding te blijven en bestaat voor maar liefst 60% uit vers vlees of verse vis uit de lokale omgeving. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Honden vinden dit niet alleen bijzonder smakelijk, het is ook erg licht verteerbaar. Daarnaast gelooft Carnilove in een graan- en aardappelvrije formule. Honden kunnen de overtollige energie in graan en aardappelen namelijk niet gebruiken, waardoor dit kan leiden tot zwaarlijvigheid en aanverwante ziekten. De Carnilove True Fresh voeding is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: vis, kalkoen en rund.

Fresh Dry

Een gebalanceerde maaltijd boordevol vers vlees, groenten, bessen en kruiden. Het Carnilove Fresh Dry voer zorgt ervoor dat jouw hond iedere dag binnenkrijgt wat hij nodig heeft. De smaak kip & konijn is speciaal samengesteld om een boost te geven aan botten, gewrichten en spieren. De variant met karper & forel doet daarentegen wonderen voor huid en vacht. Ook deze voedingen zijn vrij van granen en aardappelen.

Dry

De Carnilove Dry lijn wordt gemaakt met vleessoorten van wilde oorsprong, zoals rendier, eend, fazant, kalkoen, lam, wild zwijn en zalm. Daarnaast zijn bosvruchten, groenten, wilde bessen en kruiden natuurlijke bronnen van belangrijke vitamines en andere essentiële voedingsstoffen. Carnilove heeft binnen deze lijn voer voor puppy’s en voor volwassen honden. Er is ook speciaal voer voor puppy’s van grotere rassen en volwassen honden van grotere rassen. Lees onze blog voor meer informatie over de overstap van puppyvoer naar volwassen hondenvoeding.