Service
Winkelwagen
Menu

Acana hondenvoer

Duidelijk en krachtig

Bij Acana is de missie duidelijk en krachtig, ze bereiden alleen maar met 100% biologische, verse regionale producten. Zo krijgen honden met Acana alleen maar het beste voer. Acana onderscheidt zich ook door de kennis van zaken als specialistische bereider van hondenvoer, met de focus op kwaliteit. Dit houdt Acana nu al 25 jaar vol in Morinville, Alberta Canada en ze zijn er voorlopig ook nog niet klaar mee! Al het voer van Acana wordt tot op de dag van vandaag nog bereid in de gecertificeerde keukens in Morinville, Alberta Canada. Dit merk is een eigendom van het bedrijf Cat & Dog Petfoods. Dit bedrijf heeft onder anderen ook het bekende merk ‘Orijen’.

Meer informatie

1 - 19 van 19 Producten

Van nature

Honden zijn carnivoren (jagers); ze hebben behoefte aan vlees en vis en hebben slechts kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden nodig. Dit komt mede door de ontwikkeling van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal. Acana probeert het voer te bereiden op basis van de natuurlijke evolutie van honden. Dit hondenvoer bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten die ook goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Daarnaast bevat de voeding van Acana geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Deze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en verwerkt bij de producent. Je zou als het ware kunnen zeggen dat Acana het natuurlijke dieet van honden wilt nabootsen.

Eigenschappen Acana voeding

  • Koolhydraatarm
  • Bron van omega 3-vetzuren
  • Verse ingrediënten

De ingredienten van het Acana hondenvoer zijn anders dan andere dierenvoeding. Ze kopen geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten zoals bij andere soorten hondenvoedingen. Acana koopt alleen maar ingrediënten die duurzaam uit een bepaalde regio komen en tevens geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Assortiment

Acana hondenvoeding is verkrijgbaar in 4 varianten, namelijk Acana Classic, Acana Heritage, Acana Singles en Acana Regionals. Heritage zit boordevol vlees, eieren van scharrelkippen en in het wild gevangen vis. Voor iedere levensfase van de hond is er een passende variant verkrijgbaar. Acana Singles is gemaakt op basis van één bron van proteïne aangevuld met een kleine hoeveelheid groenten en fruit. De Regionals van Acana bevatten een variatie aan vers vlees, verse vis en verschillende soorten fruit, groenten en kruiden. Een bekend product uit het assortiment van Acana is de Acana Classics Classic Red. De Acana Classics Classic Red is smakelijk voer bestaat uit 50% vers gevarieerd vlees die jouw hond op een natuurlijke manier ondersteund.