Wildcat

Wildcat

Bij Wildcat zijn alle voedingen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het gezondheidsvoer van Wildcat is rijk aan vlees van vrije uitloop dieren of vis van duurzame vangst. Daarnaast zijn de voedingen verrijkt met natuurlijke vitaminen van vruchten en superfoods van wilde planten. Deze voeding is speciaal samengesteld om te voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van katten. Alle voedingen van Wildcat ondersteunen de algehele gezondheid, de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem, zodat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten!

Vrij van gluten en granen

Alle droog- en natvoeding van Wildcat zijn vrij van granen en gluten. Hierdoor is dit voer ook uiterst geschikt voor katten met een voedselallergie of -intolerantie. Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten, die vrij zijn van medicijnen en hormonen, geef jij jouw kat het allerbeste! Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, industrieel geproduceerde suiker, soja, smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Droogvoer Wildcat

Het droogvoer van Wildcat is er in 9 verschillende smaken, die allemaal een tropische naam hebben gekregen en verwijzen naar katachtige dieren, zoals een leeuw, tijger of jachtluipaard. Op de zakken staan deze prachtige dieren dan ook afgebeeld. De smaken van de droogvoedingen variëren in vlees en vis of een combinatie hiervan. Verwen je lieve huistijger met de Wildcat Tanganika Adult, deze heerlijke kattenbrokjes met forel uit duurzame vangst is perfect voor katten die gek zijn op vis. Is jouw kat meer een vleeseter? Dan kan de Wildcat Serengeti Adult erg in de smaak vallen! Kan jouw lieve kat een combinatie tussen vlees en vis waarderen, dan zal hij de pootjes aflikken na het proeven van de Wildcat Cheetah Adult. Deze voeding bevat een heerlijke mix van vlees van wild in combinatie met zalm. Dat wordt smullen!

Wildcat

Natvoer Wildcat

Van alle 9 smaken van het droogvoer heeft Wildcat ook een natvoervariant. Deze heerlijke natvoedingen zijn te verkrijgen in een blikje of in een maaltijdzakje. Heerlijk en verrassend natvoer om de pootjes bij af te likken! Daarnaast zijn er ook heerlijke voeding van Wildcat Skipjack, deze natvoedingen zijn ware traktaties om voorgeschoteld te krijgen. Door de ruime keuze aan smaken, kun je als baasje verschillende smaken aanbieden, om te voldoen aan een heerlijke variatie aan maaltijden. Laat het smaakavontuur maar beginnen!

Voor alle leeftijden

Wildcat heeft voor kittens, volwassen en senior katten heerlijke speciaal samengestelde voeding. Geef jouw lieve kitten de speciale nat- en droogvoedingen, zoals Wildcat Karoo Kitten of Wildcat Karoo Kitten Wet. Voor jouw volwassen kat is er een ruime keuze aan droog- en natvoer, waardoor je kunt kiezen uit verschillende heerlijke smaken. Er is ook gedacht aan de oudere katten. De senior katten kun je ondersteunen met de Wildcat Serengeti Senior. Deze voeding is er in een droge en natte variant.