Voer- en drinkbakken voor honden

Etenstijd! Jouw hond mag weer gaan genieten van zijn maaltijd. Maar in wat voor voerbak serveer jij zijn eten? Bij Medpets vind je voerbakken in verschillende soorten en maten! Bekijk snel ons assortiment en laat jouw hond genieten van een heerlijke maaltijd in een mooie voerbak.

Voor de snelle eters

Heeft jouw hond zijn eten altijd heel snel op? Dan is het belangrijk om hier wat aan te doen! Schrokken kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen. Jouw hond krijgt tijdens het schrokken extra lucht binnen. Dit kan winderigheid veroorzaken. Verder kan er hierdoor ook een risicofactor ontstaan van een maagovervulling en/of maagtorsie (maagkanteling). Voor honden die schrokken zijn er speciale slowfeeders. Een slowfeeder is een voerbak en puzzel in één! In deze voerbak is een soort doolhof verwerkt, waardoor jouw hond echt moeite moet doen om zijn eten te pakken te krijgen. Hierdoor zal jouw hond rustiger gaan eten! Een leuk voorbeeld van een slowfeeder is de Eat Slow Feeder. Deze voerbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal ervoor zorgen dat jouw hond rustiger gaat eten.

Makkelijk voor op reis

Ga jij samen met jouw viervoeter op reis? Dan is het natuurlijk niet handig als je een hele voerbak mee moet gaan nemen. Speciaal daarvoor vind je bij Medpets inklapbare voer- en drinkbakken van onder andere Ruffwear en Popware. Zo is de Popware Adjustable Height Pet Feeder een inklapbare voerbak die je ook nog eens in hoogte kunt verstellen! Zo kan jouw hond overal genieten van zijn eten en drinken.

Altijd vers drinkwater

Bij Medpets vind je ook verschillende drinkfonteinen. Het grote voordeel van een drinkfontein is het stromende water. Jouw hond kan het water daardoor goed zien. Doordat het water continu stroomt, wordt er zuurstof aangetrokken in het water. De PetSafe Drinkwell 360 is hier een goed voorbeeld van! In deze fontein is een filter verwerkt die ervoor zorgt dat het water schoon en smakelijk blijft. Uit deze fontein stroomt water door 5 verschillende uitgangen. Jouw hond kan dus zelf kiezen hoe hij graag drinkt.

Voederautomaten

Wil jij je hond graag altijd op vaste tijdstippen eten geven ook al ben je niet thuis? Dan kan een voederautomaat een goede uitkomst bieden! Deze voerbak serveert jouw hond op vooraf ingestelde tijden eten. Heb je meerdere honden in huis en wil je één hond specifiek voer geven? Dan is de SureFeed Microchip Voerautomaat iets voor jou! Deze voerbak geeft namelijk alleen de hond toegang die een herkende microchip draagt.

Toon filters