Service
Winkelwagen
Menu

Versele-Laga Country's Best

Boerderijdieren? Dan zoek je een specifieke voeding. Country’s Best is dan exact wat je nodig hebt! Dit is namelijk de beste voeding uit de natuur voor jouw neerhofdieren!

De voedingen van Country’s Best zijn gezond, evenwichtig en veilig. Met de natuur als uitgangpunt dus het beste voor jouw dier. Het maakt daarbij niet uit of je nu kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

Kippen en ander pluimvee

Voor kippen en ander pluimvee is er ruime keuze in het assortiment van Country’s Best. Zo is er Country’s Best Gold voor kippen vanaf 18 weken, Country’s Best Gold 4 Mini Mix voor krielkippen, een grit voor pluimvee; Country’s Best Grit+ of een graanmengeling voor pluimvee; Country’s Best Gra-Mix.

Schaapjes

Voor schaapjes is er ook een goede en evenwichtige voeding beschikbaar. Zo is er Country’s Best Ovi in een Allround 3 Pellet variant of een Ovipel 4 Pellet. Mocht je toch liever een muesli aan je schapen voeren is er de Country’s Best Ovimash 3 Muesli.

Herten, Geiten, Lama’s, Alpaca’s of Varkens

Ook voor deze dieren heeft Country’s Best ene assortiment. Zo is er voor de beestjes in de groei Country’s Best Caprifloc 2 Muesli of Country’s Best Caprimash 3&4 Muesli voor diezelfde beestjes maar dan wanneer zij al volwassen zijn. Toch liever pellets voeren? Dat kan met Country’s Best Caprina 3&4 Pellet. Wanneer je een mini- of hangbruikvarken hebt kun je kijken naar de Country’s Best Pet Pig Muesli.

Eenden, Ganzen of Zwanen

Voor eenden, ganzen of zwanen in de groei periode heeft Country’s Best de Duck 2 Pellet. Voor volwassen eenden, ganzen of zwanen is er Country’s Best Duck 3 Pellet en voor tijdens het kweekseizoen of tijdens de leg is er Country’s Best Duck 4 Pellet.

Konijnen

Ook voor konijnen is er voeding beschikbaar in het assortiment. Zo is er Country’s Best Cuni Fit Plus of Country’s Best Cuni Fit Pure.