Verm-X voor Pluimvee

  • Product afbeelding van Verm-X voor Pluimvee
  • Product afbeelding van Verm-X voor Pluimvee
Productafbeelding /2
Product afbeelding van Verm-X voor Pluimvee

Verm-X is een voedingssupplement voor pluimvee. De korrels en vloeistof bevatten een mix van kruiden die de darmen ondersteunt. Verm-X is een natuurlijk product en niet schadelijk voor de eieren.

   Meer informatie
6 varianten, vanaf: € 19,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

7 varianten, vanaf: € 19,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Verm-X Korrels voor Pluimvee - 250 gram   € 19,95
Verm-X Korrels voor Pluimvee - 750 gram   € 36,50
Niet meer verkrijgbaar 
Verm-X Korrels voor Pluimvee - 1,5 kg   € 74,50
Verm-X Korrels voor Pluimvee - 4 kg   € 163,75
Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee - 250 ml   € 32,95
Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee - 500 ml   € 55,25
Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee - 1 l (THT 1-12-2018)   € 84,95
Productinformatie

Verm-X is een voedingssupplement voor pluimvee. De korrels en vloeistof bevatten een mix van kruiden die de darmen ondersteunt. Verm-X is een natuurlijk product en niet schadelijk voor de eieren.

Het assortiment van Verm-X

De missie van Verm-X is om ervoor te zorgen dat dieren gezond blijven en een gezonde darm -flora en -hygiëne krijgen én behouden. Verm-X begon in 2002 met een product voor paarden. In samenwerking met enkele van de meest gerespecteerde natuurgeneeskundigen is Paddocks Farm Partnership gestart met de productie van een gezond kruidenpreparaat. Het Verm-X assortiment omvat inmiddels succesvolle producten voor paarden, koeien, pluimvee, honden, katten, konijnen en knaagdieren, schapen en geiten, varkens, volièrevogels, sportduiven fazanten, reptielen en alpaca's en lama's.

Verm-X voor Pluimvee

Wanneer de darmen van uw pluimvee ondersteuning nodig hebben, kunt u hen de korrels of vloeistof van Verm-X geven. Deze kruidenmix bevat onder andere knoflook, kaneel, cayenne en Griekse alant. Knoflook helpt bij een zachte darminhoud en ondersteunt de gezondheid van de darmflora. De cayenne draagt bij aan de versterking van de andere ingrediënten waaronder kaneel, een specerij dat goed is voor de spijsvertering. Griekse alant is een plant die de weerstand van de darmen bevordert.

Dosering korrels

Voeg per vogel 2,5 gram Verm-X korrels toe aan het voer gedurende 3 achtereenvolgende dagen. Herhaal dit elke 4 weken. Iedere verpakking wordt geleverd met een maatschepje.

Dosering vloeibaar

Voeg per vogel 1,5 ml Verm-X Vloeibaar toe aan het drinkwater gedurende 3 achtereenvolgende dagen. Herhaal dit elke 4 weken. Geef het pluimvee naast het water met Verm-x geen andere drinkwater.

Samenstelling

Allium sativum (knoflook), Cinnamomum zelandicum (kaneel), Gallium aperine (kleefkruid), Capsicum minimum (cayenne), Mentha piperita (pepermunt), Urtica dioica (brandnetel), Picrasma excelsa (bitterhout), Foeniculum vulgare (venkel), Ulmus fulva (gladde iep), Thymus vulgaris (tijm) en Inula helenium (Griekse alanta).

Product ID: 4316
Beoordelingen voor Verm-X voor Pluimvee

Heb je ervaring met Verm-X voor Pluimvee ? Geef ons dan je mening over dit product.

“kippen eten het niet”

Door 

ik merk dat mijn kippen er niet aankomen, misschien omdat ze ook niet aan legkorrel komen, en dit zien als deze korrel. dus ik zou een andere manier moeten zoeken . om het mijn kippen aan te bieden

“Prima product .”

Door 

Vlotte service en een product dat inderdaad hel goed werkt.
Mvg.staf

“Verm-X voor pluimvee”

Door 

Ruikt lekker kruidig.
Ik merkte na enkele dagen dat de stoelgang van mijn kippen er veel beter uitzag.
Snel het beloofde resultaat!

“verbetering gezondheid kippen”

Door 

Het lijkt een goed middel te zijn.Vooral omdat het niet schadelijk is om de eieren te eten.Helaas kan ik nog niet veel zeggen over de resultaten op lange termijn omdat dit middel met tussenpozen van een maand gegeven wordt.

“Prima werkzaam middel”

Door 

Verm-X gebruiken we al enige jaren voor onze kippen.
Wij denken dat het goed werkt, geen problemen met ontlasting enz.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten