Standaard Kattenvoer

Onderhoudsvoer voor katten

Is jouw kat fit en gezond? Dan wil je dit natuurlijk graag zo houden! Met goed uitgebalanceerde kattenvoeding die voldoet aan de behoeften van jouw kat zet je de eerste stap. Het voer dat je geeft is afhankelijk van een groot aantal factoren. Denk aan leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging en aanleg voor gezondheidsklachten (zoals bijvoorbeeld overgewicht). Wanneer jouw kat klachtenvrij is, is zogenaamd onderhoudsvoer een geschikte keuze. Hierin zitten alle benodigde voedingsstoffen die jouw poezenbeest nodig heeft om gezond en fit te blijven. Bij Medpets kun je verschillende soorten kattenvoer bestellen, waaronder Hill’s kattenvoer, Prins Kattenvoer, Almo Nature kattenvoer en talloze andere bekende merken. Ontstaan er in de toekomst toch gezondheidsklachten? Dan is er van hetzelfde merk vaak ook dieetvoer verkrijgbaar.

Graag willen we je kennis laten maken met enkele populaire kattenvoer merken die je elke dag voor kunt schotelen voor een blije, gezonde en sterke kat!

Renske kattenvoer

Is kwaliteitsvoeding met een 100% natuurlijke receptuur, geschikt voor alle katten. Het voer zit boordevol vers vlees of verse vis en is bovendien gluten- en graanvrij. Ideaal voor je huisdier met voedselallergie- of intolerantie. Verwen je kat onder meer met de Super Premium kattenbrokken of wissel eens af met een licht gestoomde Vers Maaltijd.

IAMS kattenvoer

Met de nieuwe productlijn van IAMS geef je jouw kat volledige en uitgebalanceerde voeding. IAMS for Vitality combineert een hoog dierlijk eiwitgehalte met een onweerstaanbare smaak. Daarnaast ondersteunt het de vitaliteit van jouw kat op 7 punten, zodat jouw harige vriend elke dag het beste uit zichzelf kan halen!

Orijen kattenvoer

Orijen is ontwikkeld voor echte vleesliefhebbers! Het voer is rijk aan vlees en bevat slechts kleine hoeveelheden groente, fruit en kruiden. Zo sluit het perfect aan op de natuurlijke voedingsbehoefte van jouw carnivoor. Orijen Whole Prey bevat verse ingrediënten zoals eetbaar bot, kippenkraakbeen, beendermerg en orgaanvlees zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens.

Purina Pro Plan kattenvoer

Kies een voeding die het best bij jouw kat zijn voedingsbehoefte past met het kattenvoer van Purina Pro Plan! Hier vind je standaardvoer dat afgestemd is op leeftijd, maar ook speciaal aangepaste voeding voor je gesteriliseerde kat, binnenkat of kat met een gevoelige spijsvertering.

Acana kattenvoer

Is voer dat rijk is aan eiwit, weinig koolhydraten bevat en vol zit met zo’n 75% vlees en 25% plaatselijk geteelde groente en fruit. Zo weet jij zeker dat jouw huistijger alleen het beste kattenvoer krijgt voorgeschoteld! Kies uit vier heerlijke varianten: Wild Prairie, Ranchlands, Grasslands of Pacifica.

Gezondheidsvoeding

Soms kan het verstandig zijn om je kat extra te ondersteunen in de vorm van gezondheidsvoeding. Gezondheidsvoer is preventieve voeding, die speciaal is aangepast aan de behoefte van jouw kat. Welk type voer jouw kat nodig heeft, hangt af van uiteenlopende factoren, waaronder leeftijd, grootte, ras, genetische aanleg voor huid-, gewrichts- of gebitsproblemen, neiging tot overgewicht en meer. Medpets biedt jouw kat kwalitatief hoge, evenwichtige en goed uitgebalanceerde gezondheidsvoeding van grote topmerken.


Binnen de standaardvoeding zijn er nog veel keuzes te maken wat betreft kwaliteit, smaak en prijs. Voor elke kat vind je bij Medpets wat wils! De beste optie is afhankelijk van jouw kat en je eigen voorkeur.

Toon filters