Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Snuggle Kitty

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Snuggle Kitty

  Wanneer u een kitten in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook het huidige nest. Om de kitten op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de Snuggle Kitty worden ingezet. De Snuggle Kitty creëert de intimiteit van de moeder door middel van warmte en een gesimuleerde hartslag. Hierdoor wordt uw kitten rustiger en voelt hij zich minder snel alleen, minder angstig en heeft hij minder last van verlatingsangst.

  Werking

  De Snuggle Kitty is in werkelijkheid een knuffel met een voelbaar kloppend hartje en een warmtezakje waar uw kitten heerlijk tegenaan kan liggen. De Snuggle Kitty kan uw kitten op 3 manieren kalmeren:

  • Levensechte hartslag: In de buik van de Snuggle Kitty zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de kitten.
  • Aangename warmte: De Snuggle Kitty biedt warmte, dit door middel van een heatpack die 24 uur aangenaam warm blijft. Het warmtezakje kan bij het kloppend hartje in de buik van de Snuggle Kitty gestopt worden.
  • Vertrouwde nestgeur: Om de komst van uw nieuwe kitten helemaal goed voor te bereiden, kan de Snuggle Kitty voor de verhuizing in het nest van de kitten gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Kitty de vertrouwde nestgeur, dit zal de kitten later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

  Geschikt voor

  De Snuggle Kitty is ideaal voor kittens die net naar een nieuwe eigenaar zijn gegaan.

  Eigenschappen

  • Een gezond hulpmiddel om uw kitten te helpen.
  • Werkt op 2 AAA-Batterijen (zijn inbegrepen) en deze gaan tot 2 weken mee, bij 24/7 gebruik.
  • Bevat 1 heatpack, deze gaat ongeveer 24 uur mee.
  • Met aan- en uitknop, zo kan u de knuffel altijd gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Wasbaar (zonder hartje en heatpack).

  Maat Snuggle Kitty

  30 x 20 x 8 cm

  Heatpack

  Iedere Snuggle Kitty bevat 1 heatpack. Het heatpack kan geactiveerd worden door de warmtebron eruit te halen. Schud de warmtebron kort en zorg dat de inhoud goed kan mixen. Plaats deze dan samen met het hartje in de buidel van de knuffel. Het duurt ongeveer 15 tot 30 minuten voordat de bron zich volledig heeft opgewarmd. Als de warmtebron hard wordt geeft deze geen warmte meer af en kunt u hem weggooien. Doordat de warmtebron gemaakt is van natuurlijke ingrediënten is deze niet schadelijk voor het milieu.

  Mocht u de warmtebron niet 24 uur achter elkaar nodig hebben, kunt u deze in een afsluitbare plastic zak plaatsen. Knijp alle lucht uit de zak en sluit deze goed af. Het warmte proces stopt dan en u kunt hem op een later tijdstip nog een keer gebruiken. De heatpacks zijn hier per 3 los bij te bestellen.

  Maat Heatpack

  6 x 1 x 9 cm

Andere klanten kochten ook