Service
Winkelwagen
Menu

Knuffels voor katten

Elke kat verdient een lief knuffeltje, of het nu is om mee te spelen of om lekker mee te knuffelen. Bij Medpets hebben we knuffeltjes in allerlei soorten en maten, speciaal voor jouw kat. Van schattige muisjes tot grappige burrito’s, kies een knuffeltje dat past bij jouw kat.

Meer informatie

1 - 23 van 23 Producten

Katten Knuffel

Een knuffel kan van groot belang zijn voor een kat. Katten hechten veel waarde aan comfort en veiligheid, en knuffels of zachte pluche speeltjes bieden een vertrouwde en geruststellende omgeving. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor jouw kat, met name in nieuwe of onbekende situaties.

Spelen is ook cruciaal voor jouw kat. Het gooien, achtervolgen en vastgrijpen van een knuffel bezorgt katten niet alleen plezier, maar bevordert ook de lichamelijke coördinatie en behendigheid. Knuffels kunnen dienen als substituut prooien, waardoor katten hun natuurlijke jachtgedrag kunnen uiten. Hierdoor kunnen ze klauwen scherpen, bijten en actief met knuffels spelen, wat niet alleen leuk is maar ook bijdraagt aan het behoud van een gezonde fysieke activiteit.

Knuffels met Catnip

In ons assortiment vind je verschillende knuffeltjes met catnip. Catnip, oftewel kattenkruid, voegt een extra dimensie toe aan het speelplezier van jouw kat. De aantrekkelijke geur van catnip stimuleert en prikkelt de zintuigen van jouw kat, waardoor het spelen met deze knuffeltjes nog aantrekkelijker wordt. Zoals bijvoorbeeld de Kong Muis, dit knuffeltje bevat catnip en knispergeluiden, perfect voor de speelse en nieuwsgierige kat.