Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Renske Kattenvoer

Liefde voor het dier en voeding

Het ontstaan van Renske is ongeveer 25 jaar geleden te wijde aan de volgende gedachte; ”Wij waren op zoek naar het allerbeste voor onze eigen honden en katten. Als je dat je eigen honden en katten kunt geven, waarom die van een ander niet?” Deze gedachtegoed heeft ertoe geleid dat Renske 25 jaar geleden is ontstaan. De liefde voor je eigen huisdier door laten stromen naar de liefde voor het geven van gezonde voeding aan andere huisdieren. De eigenaren van Renske zijn tot vandaag te dag bezig met het studeren en innoveren. Het is volgens Renske noodzakelijk om je klant te kunnen voorzien van het beste natuurlijke honden- en kattenvoer.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Assortiment

Het assortiment kattenvoeding van Renske bestaat uit de Super Premium Droogvoer, Vers Maaltijden en Gezonde Beloning lijnen. Super Premium Droogvoer is een voerlijn met verschillende zakken droogvoer met verse vlees of vis ingrediënten. Vers Maaltijden zijn kleine bakjes natvoer met ook de beste verse vlees en vis ingrediënten. Gezonde beloning zijn kleine bakjes gezonde snacks die je kat als tussendoortje kan krijgen. Hieronder worden deze lijnen nog eens uitgebreid toegelicht.

Super Premium Droogvoer

Super Premium Droogvoer is 100% natuurlijk, gluten- en graanvrij en bereid met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Vlees of vis in combinatie met verse groenten, kruiden, mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een perfecte variantie van natuurlijke grondstoffen. Dit maakt dit voer erg smakelijk en licht verteerbaar voor je lieve kat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. De varianten met vers vlees of vis in het voer zijn licht verteerbaar en daardoor uitermate geschikt voor moeilijke eters en gevoelige katten. Een kat is namelijk van nature en carnivoor en vanuit dat feit is deze lijn ontwikkeld. De droogvoer varianten met verse kip en verse zalm zijn hypoallergeen. Dit betekent gluten- en graanvrij. Ideaal voor katten met allergieën, intolerantie of een eliminatiedieet. De Renske Kat Super Premium Droogvoer bevat al de bovenstaande zakken droogvoer uit de Super Premium Droogvoer lijn.

Vers Maaltijden

De vers maaltijden van Renske voor je kat zijn verkrijgbaar in 12 heerlijke varianten. Al deze maaltijden zijn van te voren licht gestoomd. Dit zorgt ervoor dat alle voedingstoffen optimaal behouden worden, maar tegelijkertijd niet rauw meer zijn. Bijkomend voordeel van deze bereiding is ook dat het langer houdbaar is. De ingrediënten van dit natvoer zijn ingrediënten die ook voor humane consumptie geschikt zijn. Renske heeft ook hypoallergene varianten van dit natvoer in het assortiment. Dit houdt in dat ze gluten- en graanvrij zijn. Medpets heeft allerlei smaken in het assortiment van deze voerlijn. De Renske Kat Vers Vlees bevat alle smaken uit de Vers Maaltijden lijn van Renske. Deze natvoedingen zijn perfect te combineren met het droogvoer uit de Super Premium Droogvoer voerlijn van Renske.

Gezonde beloning

De bakjes uit de gezonde beloning lijn zijn heerlijke snacks van hoogwaardige kwaliteit. Deze beloningssnack kunnen als traktatie gegeven worden, maar ook gewoon als lekker tussendoortje. Deze snacks zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en zitten in handige hersluitbare potjes van 100 gram.